Kia представи Concept EV9

Технологии Добави коментар

Днес Kia разкри първите официални изображения на Kia Concept EV9 - изцяло електрически SUV концепт, който въплъщава ангажимента на компанията да се превърне в доставчик на решения за устойчива мобилност.

Kia Concept EV9

Kia Concept EV9

© Kia Motors

След представянето на EV6, Kia Concept EV9 е интригуващ поглед към бъдещата посока на изцяло електрическия SUV, съчетаващ прогресивен дизайн, най-съвременни технологии и усъвършенствано изцяло електрическо задвижване в един пионерски пакет.

Първите визуализации на концептуалния SUV показват ултрамодерен екстериорен дизайн, чиито схеми загатват за съвременно третиране на отдиха, което е изведено на преден план чрез изправена и способна стилистична позиция.

Визуализациите илюстрират висококонцептуален салон, който е усъвършенстван, за да предостави на водача и пътниците леко, гъвкаво и адаптивно вътрешно пространство в зависимост от преживяването при пътуване. Зашеметяващият интерактивен ултраширок дисплей и радикално новият подход към традиционния волан са само две от отличителните характеристики на интериора.

Предварителните изображения на Kia Concept EV9 бяха разкрити преди началото на изложението AutoMobility LA, което започва следващата седмица. КИА ще представи своя изцяло нов електрифициран поглед към формата на SUV в 11:15 ч. (българско време) на 17 ноември в Конгресния център на Лос Анджелис.

  • Концепцията Kia EV9 загатва за вълнуваща идея за следващия изцяло електрически SUV на марката
  • Дръзкият екстериор подчертава пионерския дизайнерски език на електрическите автомобили на Kia
  • Снимки на интериора показват най-съвременни технологии, включително адаптивно и интелигентно пространство за отдих
  • Kia Concept EV9 ще дебютира в световен мащаб на AutoMobility LA на 17 ноември
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър