Samsung пуска на пазара нов преносим проектор

Технологии Добави коментар

Samsung Electronics обяви пускането на пазара на изцяло новото си преносимо устройство - The Freestyle.

© Samsung

Насочен към поколението Z и милениалите, The Freestyle е проектор, smart колонка и устройство за околно осветление, събрани в едно леко, преносимо устройство. Що се отнася до преносимостта, The Freestyle тежи само 830 грама, което позволява лесно да превърнете всяко пространство в екран. За разлика от конвенционалните, кутиеобразни проектори, универсалната стойка на The Freestyle позволява завъртане на 180 градуса, което позволява на потребителите да показват висококачествено видео навсякъде - на маси, подове, стени или дори тавани - без да е необходим отделен прожекционен екран.

“The Freestyle е единствен по рода си проектор, насочен към максимална гъвкавост и адаптивност, за да отговори на променящия се начин на живот на потребителите", каза Саймън Сунг, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на екипа за продажби и маркетинг на Visual Display Business в Samsung Electronics. "Без ограничения в пространството и форм-фактора, The Freestyle е забавно и универсално устройство, което може да се използва по всеки начин, който потребителите предпочитат."
© Samsung

The Freestyle е снабден с функции за автоматично изравняване на трапецовидното изкривяване и автоматично изравняване, които се осъществяват с помощта на водеща в индустрията технология. Функциите позволяват на устройството автоматично да адаптира екрана си към всяка повърхност под всякакъв ъгъл, осигурявайки идеално пропорционално изображение всеки път. Освен това функцията за автоматично фокусиране позволява на The Freestyle да показва кристално чисто изображение на всяка повърхност, под всякакъв ъгъл, с размер до 100 инча. Клиентите могат да се насладят на звук с кино качество, независимо къде се намират, благодарение на двойния пасивен излъчвател на проектора, който осигурява чист и по-дълбок бас без изкривявания, и на 360-градусовото излъчване на звука.

The Freestyle е съвместим с външни батерии, които поддържат USB-PD и изход 50W/20V или повече, така че потребителите могат да го вземат навсякъде със себе си, независимо дали са в движение, на къмпинг и др. The Freestyle е пионер и в това, че е първият преносим екран, който работи свързан към стандартна фасунга E262, без да е необходимо допълнително окабеляване.

© Samsung

The Freestyle е и смарт колонка, която анализира музиката, за да сдвоява визуални ефекти, които могат да се прожектират върху стената, пода и навсякъде другаде.

The Freestyle предлага функциите на Smart TV, налични в Smart телевизорите на Samsung, с вградени услуги за стрийминг и функции за излъчване и кастинг, съвместими с мобилни устройства с Android и iOS. Това е първият преносим проектор в индустрията, който е сертифициран от най-големите световни OTT партньори, осигурявайки на клиентите най-доброто изживяване при гледане на съдържание.

The Freestyle ще бъде пуснат в онлайн предварителна поръчка на американския пазар на 4 януари, като през следващите месеци наличността му ще се разшири и на други световни пазари.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Samsung