Ким Кардашиян обвинена в редактиране на коледните си снимки

Суета Добави коментар

Фенове забелязват изкривени и силно редактирани образи в празничната снимка на семейство Кардашиян-Дженър.

© kimkardashian/Instagram

Някои фенове твърдят, че Ким Кардашиян е публикувала в Инстаграм за пореден път редактирано или обработено с Фотошоп изображение. На въпросните снимки тя е заедно с майка си Крис Дженър и сестрите си Кортни Кардашиян, Клои Кардашиян, Кендъл Дженър и Кайли Дженър на празничното им парти, което се състоя на Бъдни вечер. Не е ясно дали обвиненията във фотошоп са верни, тъй като оригиналните изображения не са предоставени за сравнение.

Празничната снимка на семейство Кардашиян-Дженър предизвика смесени реакции. Докато някои фенове възхваляваха изображенията, други забелязаха, че някои от снимките изглеждат изкривени и силно редактирани. По-специално имаше предположения, че краката на Кендъл изглеждат монтирани на една снимка, на която семейството позира заедно. Някои хора също така се питаха дали всички на снимката не са били обработени с фотошоп. Въпреки тези обвинения Ким не е взела публично отношение по въпроса.

Кардашиян и преди е била обвинявана, че споделя редактирани изображения в социалните медии. През април феновете забелязаха, че пъпът ѝ липсва на някои от снимките, които тя сподели, когато носеше нов комплект Skims. През лятото тя беше обвинена, че е редактирала трапецовидния си мускул около врата и раменете си, докато промотираше сътрудничеството си с Beats by Dre.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ким Кардашиян