Ким Кардашиян разкрива подробности за връзката си с нов тайнствен мъж

Клюки Добави коментар

Ким Кардашиян разкрива, че е започнала нова връзка с тайнствен мъж.

В последния епизод на "Kardashians" Ким Кардашиян разказа за предизвикателството да излизаш на срещи като публична личност. По време на обяда със Скот Дисик тя обсъди с какви трудности се сблъсква, за да запази ранните етапи на връзката си в тайна. Въпреки че Ким Кардашиян не е чужда на светлината на прожекторите, тя разкри желанието си засега да запази романтичния си живот извън полезрението на обществеността.

Дисик разпитва Кардашиян за романтичния ѝ живот. Той изтъкна, че напоследък не я е виждал да излиза на срещи. Кардашиян отговори, като изрази мнението си за неудобството на първите срещи, когато си постоянно в полезрението на обществеността. Тя сподели, че липсата на личен живот затруднява изграждането на връзка с някого при затворени врати.

"Работата е там, че ако сте се срещали с някого, тогава, ако нещата не се получат, се налага да се опитате да ги продължите още малко, защото сте толкова засрамени, че всичко е било толкова кратко", казва тя.

Кардашиян уточни, че предишната ѝ връзка с Пийт Дейвидсън не е била толкова сериозна, колкото е изглеждало. Тя спомена, че медиите са я представяли като сериозна връзка, докато в действителност тя просто се е забавлявала и си е прекарвала добре. Това преживяване допълнително подхранило желанието ѝ да запази в тайна новия си приятел.

Тя разкри, че нейни приятели са я запознали с мистериозния мъж и двамата са отишли на среща в неразкрит клуб в Ню Йорк. Медиите погрешно интерпретират ситуацията, като отново я свързват с Дейвидсън.

Кардашиян дава да се разбере, че вече няма нищо общо с комика и е много щастлива с новия си приятел.

"Отговаря ли на стандартите?" Дисик попита, на което тя отговори: "О, така отговаря на стандартите."

Засега Кардашиян планира да държи новия си мистериозен мъж в тайна, наслаждавайки се на тръпката да се крие в търсене на любовта.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ким Кардашиян