Тренировка за дупе от Никол Кидман сломи Джоуи Кинг!

Суета Добави коментар

"Не можех да се справя!": Джоуи Кинг за мъчителната тренировка с Никол Кидман

В интервю за The Tonight Show Джоуи Кинг разказа за работата си с Никол Кидман и Зак Ефрон в новия им филм "A Family Affair" за Нетфликс. Кинг, впечатлена от добрата физическа форма на Кидман и Ефрон, описва как Кидман е споделила с нея трудна тренировка за дупе на снимачната площадка.

"Аз разбира се ги обичам толкова много, но никога преди не ги бях срещала", казва Кинг за своите колеги от актьорския състав. "Те са най-приятните хора. А особено Никол е толкова мил и игрив, забавен човек. Тя е такова приятелско момиче."

Кинг призна, че е била впечатлена от изключителните тела и на Никол Кидман, и на Зак Ефрон. Виждайки тяхната отдаденост на фитнеса, тя се мотивира да даде приоритет на собствените си тренировки, докато е на снимачната площадка.

"Никол беше тази, която ме научи", казва Кинг. "Беше един ден на снимачната площадка и аз казах: "Не съм тренирала днес", а тя: " Нека да тренираме сега!", а аз: "Ние сме по дънки!" Но тя ме научи на най-епичната, ужасна тренировка за дупе, която някога съм правила през живота си."

Кинг признава, че й е било трудно да не изостава от Кидман.

"Беше толкова интензивно", казва Кинг. "А аз си казвах: "Аз съм млада, мога да се справя. Млада съм, подвижна съм. Мислех си, че мога да се справя. Но не можех да се справя. Ставаше дума за всички тези магарешки ритници, дъги, повдигане на крака встрани и много други - трябва да държиш крака си във въздуха в продължение на 12 години. Толкова беше трудно. Беше толкова щуро."

Кинг потвърди, че все още прави тази тренировка, признавайки нейната ефективност. Тя дори шеговито изпраща на Кидман свои снимки, на които я прави.

В "A Family Affair" Кинг играе млада холивудска асистентка, чийто живот се преобръща, когато шефът ѝ - филмова звезда (Ефрон) - започва да излиза с майка ѝ (Кидман). Следва смях и неловки ситуации.

"A Family Affair" вече се излъчва по Нетфликс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Никол Кидман #Джоуи Кинг