Зак Ефрон признава, че егото му е пострадало по време на снимките на нов филм

Суета Добави коментар

На неотдавнашна пресконференция Зак Ефрон разкри най-сериозното предизвикателство, с което се е сблъскал по време на снимките на най-новия си проект "The Iron Claw". Това не е било схватка по борба или трудна сцена, а удар по неговото его.

Зак Ефрон в "The Iron Claw"

Зак Ефрон в "The Iron Claw"

На неотдавнашна пресконференция Зак Ефрон сподели, че най-значимото предизвикателство, с което се е сблъскал по време на работата по най-новия си проект, "The Iron Claw", е бил удар по егото му.

Описвайки ключовия момент, той разказва: "Това беше първият път, когато трябваше да вляза в спортната зала в пълния костюм на Кевин, , който беше просто, честно казано, спидо или бански. И всички бяха там, имаше огромна тълпа и светлините бяха включени. Спомням си само, че в този момент си помислих: "Как, по дяволите, се озовах тук? Какво се случва?”

Размишлявайки върху преживяното, 36-годишният Ефрон признава, че се е почувствал стъписан, поставяйки под въпрос направените от него решения и чудейки се:

"Това е. Това е краят. Какви избори си направил?"

В "The Iron Claw", който ще излезе на екран през декември, Ефрон споделя екрана с Джеръми Алън Уайт и Харис Дикинсън. Филмът е разказ за истинската история на възхода и падението на легендарния борец Кевин фон Ерих и за влиятелния му принос в борбата през 60-те години на миналия век. Режисьор на филма е Шон Дъркин.

Що се отнася до нараняванията на останалите членове на актьорския състав, те имаха различни реакции. Джереми Алън Уайт, който играе Кери, отрече да има някакви сериозни проблеми от сцените с борба в филма. Номинираният за "Еми” актьор спомена, че най-същественото неудобство, което го е сполетяло, е било да се събуджда малко натъртен с няколко очаквани синини.

Стенли Симонс, който играе Майк, подчертава благоприятното влияние на отличните координатори на каскадите на снимачната площадка. Той отдава безопасността на средата на режисьора Шон Дъркин и се е чувствал сигурен по време на своите каскади благодарение на щателната подготовка и координация, осигурени от екипа.

Харис Дикинсън, който се въплъщава в образа на Дейвид, сподели с чувство за хумор, че най-запомнящото му се нараняване се е случило извън снимачната площадка: прехапване на езика в ресторант за барбекю.

Запитан какво го е изненадало най-много в света на професионалния кеч, Ефрон казва, че е придобил "огромно уважение към атлетичността".

"Има отдаденост и ниво на мъчително изтезание, просто чиста атлетичност заради самата атлетичност."

Независимо от това, че е натрупал мускули за филма "Спасители на плажа" през 2017 г., Ефрон открито заявява, че не желае да се върне към такова върхово физическо състояние. В интервю за предаването "Hot Ones" през 2020 г. той обяснява: “Да направя "Спасители на плажа” всъщност беше много важен момент, защото осъзнах, че след като приключих с този филм, не исках никога повече да бъда в толкова добра физическа форма. Наистина. Беше толкова трудно."

Ефрон сподели съкрушението си от загубата на колегата си от "Отново на 17" Матю Пери на червения килим по време на премиерата на "The Iron Claw". Пери е бил ментор на Ефрон, като го е учил на комедиен тайминг и му е служил за вдъхновение. Когато беше попитан за възможността да изобрази Пери в бъдещ биографичен филм, Ефрон изрази мнение, че за него ще бъде чест да го направи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Зак Ефрон