Ким Кардашиян говори открито за раздялата си с Кание Уест

Клюки Добави коментар

Ким Кардашиян наскоро коментира бившия си съпруг Кание Уест и връзката им, като заяви, че не е могла да му помогне, защото той не е искал помощ.

Наскоро Ким Кардашиян сподели мислите си за бившия си съпруг Кание Уест по време на интервю за подкаста "On Purpose With Jay Shetty". 42-годишната звезда разкри, че се е почувствала неспособна да помогне на рапъра, защото той просто не е искал това.

По време на интервюто Ким, която има четири общи деца с Кание, описа брака им като "прекрасен" в продължение на дълъг период от време. Тя обаче призна, че имат различни възгледи и тя няма силата да го промени. Ким подчерта, че налагането на собствените ѝ убеждения на човек с различни възгледи не би било продуктивно.

"Не можеш да налагаш убежденията си и да ги проектираш върху някой, който мисли нещо съвсем различно", каза риалити звездата.

Бракът на известната двойка приключи през февруари 2021 г., а разводът им беше финализиран през ноември 2022 г. Двойката има четири общи деца: Норт, на девет години; Сейнт, на седем; Чикаго, на пет; и Псалм, на четири.

Въпреки предизвикателствата, с които се сблъскват, Ким говори за готовността си да намери любовта отново. Тя сподели желанието си да не бърза за нова връзка и подчерта, че е много важно да бъде внимателна, кой ще запознае с децата си.

"Определено ще не бързам и мисля, че има страшно много фактори, особено когато имаш деца и трябва да внимаваш с хората, които влизат в живота ти”, каза Ким.
"Ако мога да видя всичко, което съм направила погрешно, и да се опитам да не правя същите грешки и наистина да не бързам, мисля, че за мен просто ще трябва да е различно", продължи тя.

Въпреки че най-скорошната връзка на Ким беше с комика Пийт Дейвидсън, тя даде да се разбере, че не се е отказала от любовта. Тя определи себе си като безнадеждна романтичка, която иска да сподели живота си и да създаде бъдеще с някого. Тя обаче подчерта, че е важно да се проявява търпение и да не се прибързва.

Ким също така сподели какво според нея допринася за дългосрочните връзки. За нея взаимното уважение е от ключово значение. Според риалити звездата третирането на другите с уважение е основен фактор за всяка стабилна връзка. Тя подчерта, че всяка връзка може да бъде уникална, но взаимното уважение като основа е от първостепенно значение.

"Всяка връзка може да бъде различна. Но ако имате просто взаимно уважение помежду си, във всички отношения, това според мен е най-важното нещо", казва тя.

Въпреки че Ким вярва в любовта и я възприема като вълшебна част от живота, тя подчертава, че не разчита на другите за своето щастие. Тя намира удовлетворение в децата си, семейството и житейските си преживявания.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър