Сидни Суини пресъздаде емблематична визия на Анджелина Джоли

Суета Добави коментар

20 години след емблематичното й появяване на Оскарите, Анджелина Джоли е копирана от една от най-актуалните звезди на Холивуд - Сидни Суини.

 Сидни Суини в "Обичам да те мразя".

Сидни Суини в "Обичам да те мразя".

След церемонията по връчването на наградите "Оскар" се състоя партито на Vanity Fair. Тъй като тази година събитието отбеляза своята 30-годишнина, звездните гости бяха специално облечени и подготвени. 26-годишната Сидни Суини се появи облечена в същата рокля, която Анджелина Джоли бе облякла на наградите "Оскар" през 2004 г.

Суини е взела роклята директно от колекцията на дизайнера и пише в Инстаграм: "Благодаря на @marcbouwer, че извади тази емблематична рокля от трезора за мен, за мен беше чест да нося част от историята 🫶🏼 и благодаря на @armanibeauty, че ми позволи да си поиграя с новия ви продукт."

Суини обра овациите с винтидж копринената рокля в цвят слонова кост на дизайнера Марк Бууер. Роклята беше елегантна с горнище тип "халтер", дълбоко V-образно деколте, разкроена пола с шлейф и дръзко отворен гръб.

Embed from Getty Images

Романтичните акценти бяха в изобилие, а деликатните гънки на плата подчертаваха талията, напомняща за блясъка на 30-те години на миналия век. За да завърши визията си, Суини заложи на драматичен дързък грим и придаде ретро настроение на косата си с класически френски маникюр. Перфектният завършек бе допълнен от огърлица на Messika.

Джоли не беше номинирана за "Оскар" през 2004 г., а само присъстваше на церемонията. Нейната рокля попада в повечето списъци на най-добре облечените през тази година и се счита за важен момент в развитието на Джоли като модна икона.

Суини все още не е участвала в проект, номиниран за "Оскар", но е една от най-горещите млади актриси в Холивуд след успеха си в "Еуфория" и триумфа на романтичната комедия "Обичам да те мразя".

Следващата ѝ роля е във филма на ужасите за бременна монахиня "Непорочна".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър