Ема Стоун зашеметява на премиерата на "Клети създания"

Суета Добави коментар

Ема Стоун се завръща към червената си коса за премиерата на "Клети създания"

Ема Стоун се завърна зашеметяващо на червения килим на премиерата на филма "Клети създания" в Ню Йорк в сряда вечер. 35-годишната актриса, която отбеляза премиерата на най-новия си филм, избра поръчкова жълта рокля на Louis Vuitton, която демонстрира безупречния ѝ стил. Стоун допълни ансамбъла с кадифено колие с цветя.

В забележителна промяна от скорошната си руса коса, Ема Стоун направи поразителна промяна, като се върна към известните си червени кичури за премиерата. Наситено червената коса, характерна за 35-годишната актриса, добави привличащ вниманието елемент към цялостната ѝ визия. За да допълни бляскавия си външен вид, червената коса на Стоун беше елегантно прибрана в шикозна прическа, благодарение на стилиста ѝ Мара Розак.

Демонстрирайки солидарност към приятелката си, 33-годишната Тейлър Суифт уважи събитието, излъчвайки елегантност без усилие в изцяло черен ансамбъл. Звездната премиера събра на едно място не само Ема Стоун и Тейлър Суифт, но и великолепния актьорски състав на филма с участието на звезди като Марк Ръфало и Уилем Дафо. Освен това в събитието взеха участие и други звезди като сред изтъкнатите присъстващи бяха Лора Дърн, Маргарет Куали и други.

Адаптация на едноименния роман на Алистър Грей, Клети създания разказва за фантастичната еволюция на Бела Бакстър (Стоун) – млада жена, която е върната отново към живота от брилянтния и неконвенционален учен д-р Годуин Бакстър (Уилям Дефо). Под закрилата на Бакстър, Бела е нетърпелива да се учи – жадна за знания и житейски опит, тя бяга на вихрено приключение, прекосявайки континенти и океани заедно с Дънкан Уедърбърн (Марк Ръфало) – хитър и развратен адвокат. Освободена от предразсъдъците на времето, Бела е непоколебима в убеждението си, че трябва да се бори за свобода и равенство.

Впускаме се в лична и сюрреалистична одисея на себепознание с Клети създания само в кината от 19 януари.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ема Стоун