Ейса Гонсалес се завърна на червения килим

Суета Добави коментар

Ейса Гонсалес се завръна на червения килим след коментарите си, че е "твърде красива"

Ейса Гонсалес се появява за първи път в публичното пространство, след като се сблъска с критики заради коментарите си, че е "твърде красива" за определени роли.

Актрисата беше на червения килим по време на прожекция на новия научнофантастичен сериал на Нетфликс "3 Body Problem” в Лондон в сряда вечерта. Тя изглеждаше зашеметяващо в сребърна рокля на райета и чифт класически черни обувки на токчета.

В неотдавнашно интервю за InStyle Ейса твърди, че хубавият ѝ външен вид е попречил на актьорската ѝ кариера, защото са ѝ казвали, че е "прекалено красива" за определени роли.

"Спомням си, че за много проекти ми казваха: "Тя е твърде красива за тази роля. Тя е твърде секси за ролята.", споделя актрисата.

Тя заяви, че латиноамериканките трябва да отговарят на различен стандарт, и заяви, че е преживяла "криза на идентичността" и дори е обмисляла да си обръсне главата, за да подобри шансовете си за роли.

Ейса се превъплъщава в ролята на Аугустина "Оги" Салазар в "3 Body Problem” на Нетфликс. В поредицата съдбоносно решение, взето в Китай през 60-те години на миналия век, се отразява в настоящето, където група учени си партнират с детектив, за да се изправят срещу екзистенциална планетарна заплаха. Оги е един от учените и е експерт по нанотехнологиите. Оги се стреми да решава реални проблеми сега, а не теоретични проблеми в бъдещето. Силна и прозорлива, тя е естествена мишена за враговете на човечеството.

Ейса участва в "Линейката", както и в други филми, сред които "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" и "Алита: Боен ангел".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ейса Гонсалес