Розамунд Пайк на "Златен глобус" с шапка с воал, за да прикрие нараняване

Суета Добави коментар

Розамунд Пайк носи шапка с воал, за да скрие наранявания от инцидент при каране на ски на червения килим на наградите "Златен глобус”.

Розамунд Пайк в "Солтбърн".

Розамунд Пайк в "Солтбърн".

В неделя Розамунд Пайк избра Christian Dior Couture за разходката си по червения килим на наградите "Златен глобус" в Бевърли Хилс.

Розамунд Пайк облече стилен ансамбъл, включващ черна дантелена рокля без презрамки с дължина под колената, съчетана с мрежеста рокля с дълъг ръкав, украсена с апликации от флорална дантела. Роклята е част от колекцията есен - зима 2019 на Dior Couture. Тя завърши тоалета си с черни високи обувки с отворени пръсти и каишка на глезена, диамантени пръстени с паунови пера и обеци с крушовидни капки.

Пайк избра да допълни ансамбъла си с драматична шапка с воал от непрозрачна дантела и малка панделка на върха на главата. По време на разговора си с Марк Малкин от Variety на червения килим актрисата сподели, че изборът ѝ на сложната украса за глава не избрана само заради естетични причини.

"Ами всъщност имах инцидент по Коледа", обясни тя. ""Имах инцидент при каране на ски."
"Не е това, което искаш, когато отиваш на наградите "Златен глобус" на 7 януари. На 26 декември лицето ми беше напълно смазано."

Въпреки това 44-годишната актриса е нямала намерение да си стои вкъщи. След като Малкин изтъква, че по лицето ѝ няма наранявания от инцидента, станал около две седмици преди награждаването, Пайк заяви, че е "оздравяла", но все пак е решила да запази воала.

Розамунд Пайк е номинирана за най-добра женска роля в поддържаща роля за участието си в нашумелия филм на Емералд Фенел "Солтбърн". Пайк не получи наградата, като Да'Вайн Джой Рандолф спечели за ролята си в "The Holdovers".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Розамунд Пайк