Ема Стоун преживя моден гаф на церемонията по Оскарите

Суета Добави коментар

"Не гледайте гърба!": Ема Стоун се справя с моден гаф с усмивка на Оскарите.

Ема Стоун триумфира на церемонията по Оскарите в неделя вечер, печелейки заветната статуетка за най-добра актриса за ролята си в “Клети “създания. Но нейния звезден момент не мина без лека доза драма. Когато Стоун се качи на сцената в ментовозелена рокля с пеплум на Louis Vuitton, тя разкри пред публиката, че има проблем с роклята си.

"Роклята ми е скъсана. Мисля, че това се случи по време на " I'm Just Ken", каза Стоун, визирайки пламенното изпълнение на песента от филма "Барби" на Райън Гослинг, което се състоя по-рано по време на наградите. "Почти съм сигурна.”

Вероятно се е счупил цип или шев на гърба на роклята й на Louis Vuitton, докато е танцувала по време на изпълнението на Гослинг.

"Не гледай гърба на роклята - каза Стоун, докато слизаше от сцената.

Стоун каза на събралите се журналисти в залата за пресконференции, че роклята е била бързо поправена.

"Когато слязох, ме зашиха обратно, което беше чудесно", каза тя. "Наистина си мисля, че го направих по време на "I'm Just Ken". Просто бях толкова изумена от Райън и това, което правеше, и този номер просто ме разтърси, а аз бях точно там и просто се развихрих и нещата се случиха."

Въпреки модното бедствие, Стоун запази самообладание и прочете трогателна реч, в която благодари на семейството си, екипа на филма и на Академията.

Това е вторият Оскар за Стоун, след като печели престижната награда през 2017 г. за ролята си в "La La Land".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ема Стоун