Сидни Суини зашемети феновете си с прозрачна рокля

Суета Добави коментар

Сидни Суини завъртя глави с прозрачен тоалет на австралийската премиера на "Обичам да те мразя”.

Сидни Суини, лъчезарната звезда от "Еуфория", озари червения килим на австралийската премиера на най-новия си филм "Обичам да те мразя". 26-годишната актриса демонстрира безупречния си стил в зашеметяващ прозрачен ансамбъл, който завъртя главите и открадна светлината на прожекторите.

Суини заложи на драпиран пастелен топ от сатенено жарсе на Живанши с дълбоко деколте, който грациозно преминаваше в прилепнала пола. Тоалетът се отличаваше с драматичен гръб, който придаваше елегантност на цялостната визия. Под прозрачното облекло тя уверено носеше сутиен и къси панталонки, които разкриваха точното количество кожа, за да изглеждат с вкус, но съблазнително.

Като завършек на ансамбъла Суини носеше токчета с каишки на глезена, които надничаха изпод прозрачната пола. Русите ѝ коси се развяваха на меки вълни, като очертаваха сияйното ѝ лице. Актрисата се окичи с обеци Живанши и ослепителен диамантен коктейлен пръстен, които придадоха блясък на ансамбъла.

По време на престурнето на "Обичам да те мразя" звездата от “Белия лотус" продължи да привлича вниманието с разнообразни тоалети. От розово палто в стил Барби до жилетка с пайети и поразително червена пола, Суини без усилие доказва модното си превъзходство.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Сидни Суини