Заедно ли са Оливия Уайлд и Хари Стайлс?

Клюки Добави коментар

26-годишният певец и актьор Хари Стайлс и 36-годишната актриса Оливия Уайл са заедно? Има ли нова звездна двойка в Холивуд?

© Unsplash

Британският певец Хари Стайлс и американската актриса и режисьор Оливия Уайлд имат връзка. Според изданието People двойката е заедно от няколко седмици.

За това се разбра, след като те се появиха заедно на сватба на общ приятел в Монтесито, Калифорния през уикенда, хванати за ръце и без да крият, че има нещо сериозно помежду им.

Снимки на новата двойка, държейки се за ръце, обиколиха социалните мрежи.

За случая Оливия Уайлд беше избрала дълга флорална рокля в бохо стил, която се допълваше от розов тюрбан на главата. Певецът от своя страна се беше спрял на класически черен костюм. Акцентът в тоалета му беше оригинална вратовръзка.

В момента нито Оливия, нито Хари коментират слуховете около връзката им.

Аферата между тях най-вероятно е започнала по време на снимките на общия им филм „Не се притеснявай, скъпа“. В него Хари играе главна роля, а Оливия режисира и участва в поддържаща роля.

Миналата година Оливия Уайлд се е раздели с половинката си от седем години, Джейсън Съдейкис. Двамата имат две деца – Отис, на шест години, и Дейзи на 4.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър