Хана Уодингъм страда от хронична клаустрофобия заради "Игра на тронове"

Клюки Добави коментар

Хана Уодингъм страда от хронична клаустрофобия след заснемането на емблематична сцена в "Игра на тронове”.

Хана Уодингъм в "Игра на тронове".

Хана Уодингъм в "Игра на тронове".

Хана Уодингъм, която изигра ролята на Септа Унела в "Игра на тронове", разкри, че заснемането на прословутата сцена с “удавяне с вино" ѝ е причинила хронична клаустрофобия. Това е сцената, в която Церсей Ланистър измъчва Септа Унела, като излива вино върху лицето ѝ след като е принудена да се съблече гола и да ходи по улиците на Кралски чертог за изкупление.

"Игра на тронове" ми дадоха нещо, което не очаквах от тях, а именно хронична клаустрофобия", каза Уодингъм пред Стивън Колбърт в предаването "The Late Show". "Беше ужасяващо. Десет часа бях подложен на симулация на одавяне... Като в действителност. Вързана съм за една маса с всички тези кожени каишки. Не можех да си вдигна главата, защото си казах, че това ще е твърде очевидно, че е разхлабена".

Актрисата разказа и как косата й е станала лилава от гроздовия сок, използван в сцената, и как е изгубила гласа си от викове.

"Навсякъде имах следи от каишки, сякаш съм била нападната", добавя Уодингъм. "Едно от другите момчета, което снимаше нещо друго, ме попита: "Какво ти се е случило? Аз му разказах всичко, а той каза: "Имаш късмет. Аз от четири дни само пълзя през лайна по лактите си". И се смяхме как и двамата сме в "Игра на тронове", а това сякаш няма значение, когато си в "Игра на тронове". Просто искаш да дадеш най-доброто от себе си."

Хана Уодингъм е британска актриса, която придобива известност с ролята на Ребека Уелтън в комедийния сериал на Apple TV+ "Тед Ласо". Следващият проект на Уодингъм е "Каскадьорът" с Раян Гослинг и Емили Блънт, който излиза на 26 април.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Хана Уодингъм