Сидни Суини отвръща на продуцента, който каза, че не е красива

Клюки Добави коментар

Сидни Суини не стои мълчалива след коментарите на продуцента Карол Баум, че е "некрасива" и "неспособна да играе".

Сидни Суийни в "Еуфория"

Сидни Суийни в "Еуфория"

Холивудската легенда Карол Баум не пести остри думи за актрисата Сидни Суини. В скорошно изявление Баум определя Суини като "некрасива" и "неспособна да играе", а също така остро критикува един от филмите ѝ "Обичам да те мразя", определяйки го като "негледаем".

В отговор на коментарите на Баум, представител на Суини излезе с изявление.

"Колко тъжно е, че жена, която е в състояние да сподели своите знания и опит, избира вместо това да напада друга жена", казва представителя на Суини пред Entertainment Weekly. "Ако това е научила през десетилетията си в индустрията и смята, че е подходящо да преподава на учениците си, това е срамно. Да се омаловажава незаслужено колежка продуцент, говори много за характера на г-жа Баум".

Баум, дългогодишен холивудски продуцент и изпълнителен директор, стоящ зад филми като "Смъртоносна връзка ", "Бащата на булката" и "Бъфи, убийцата на вампири", направи пренебрежителните коментари за Суини по време на дискусия в Плезънтвил, Ню Йорк, с филмовия критик на "Ню Йорк Таймс" Джанет Маслин.

Според "Дейли мейл" Баум първо споменава Суини, като казва:

"Има една актриса, която сега всички обичат: Сидни Суини. Аз не разбирам Сидни Суини. Гледах в самолета филма на Сидни Суини, защото исках да го видя", каза тя, визирайки "Обичам да те мразя".
Сидни Суийни в "Обичам да те мразя"

Сидни Суийни в "Обичам да те мразя"

"Исках да знам коя е тя и защо всички говорят за нея", продължи Баум. "Гледах този негледаем филм - съжалявам хората, които обичат тази ... романтична комедия, в която те се мразят".

Баум, който е преподавател в Университета на Южна Калифорния, продължава:

"Казах на класа си: "Обяснете ми това момиче. Тя не е красива, не може да играе. Защо е толкова популярна?" Никой нямаше отговор. Но след това беше зададен въпросът: "Ами ако можеше да направиш филма си, понеже тя участва в него, щеше ли да го направиш?" ... На този въпрос е много трудно да се отговори, защото всички искаме филмът да бъде направен, а кой си тръгва от зелена светлина? Никой, когото познавам. Твоята работа е да направиш филма."

TMZ съобщи в сряда, че продуцентът "вече изразява съжаление за цялата случка" и “ се иска никога да не е направила първоначалните си коментари".

Суини придоби известност благодарение на ролите си в телевизионните сериали "Историята на прислужницата" и "Еуфория" и е продуцент и изпълнител на главните роли във филми, сред които "Обичам да те мразя", "Непорочна" и "Мадам Уеб".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Сидни Суини