Хари Стайлс празнува Коледа със семейството си след раздялата с Оливия Уайлд

Клюки Добави коментар

Хари Стайлс прекарва Коледа с майка си и сестра си след раздялата си с Оливия Уайлд.

© Instagram/Anne Twist

След като прекрати връзката си с Оливия Уайлд, Хари Стайлс се върна в Англия, за да отпразнува Коледа с майка си Ан Туист, сестра си Джема Стайлс и нейния партньор Михал Млиновски. В сряда Ан сподели селфи на групата по време на семейна разходка в Инстаграм с надпис "Коледа 2022 🥰🎄❤️". Други снимки в публикацията на Ан в Инстаграм показват красиво украсена коледна елха, топла камина и празнично поднесена вечеря.

Въпреки че Хари не сподели конкретни подробности за празничното си тържество, наскоро той публикува в Инстаграм своя черно-бяла снимка на сцената и написа:

"2022 промени живота ми. Не мога да започна да благодаря на всички вас, които ме подкрепихте през нея, никога няма да го забравя. Надявам се, че краят на годината ви е изпълнен с щастие и спокойствие. Обичам ви всички. Ще се видим през следващата година. H."

Според Page Six Стайлс и Уайлд, които се снимаха заедно в "Не се притеснявай, скъпа", са решили да тръгнат по различни пътища, след като са излизали почти две години. Източник обаче заяви, че между тях няма вражда, като каза, че "Хари не е зарязал Оливия или обратното”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Хари Стайлс