Хенри Кавил ще става татко!

Клюки Добави коментар

Холивудската звезда Хенри Кавил обяви, че очаква бебе с приятелката си Натали Вискусо

Хенри Кавил в "The Ministry of Ungentlemanly Warfare"

Хенри Кавил в "The Ministry of Ungentlemanly Warfare"

Хенри Кавил, известен с ролите си на Супермен и Гералт от Ривия, сподели вълнуващи новини на премиерата на последния си филм "The Ministry of Ungentlemanly Warfare". Той потвърди пред Access Hollywood, че той и приятелката му Натали Вискусо очакват първото си дете.

"Много съм развълнуван от това", казва той. "И двамата с Натали сме много развълнувани. Сигурен съм, че ще видите много повече от това."

Кавил и Вискусо са заедно от 2021 г., когато обявиха връзката си в Instagram. Вискусо е вицепрезидент на Vertigo Entertainment - продуцентската компания, участваща в проекти като "То", "Нощна смяна във „Фреди“" и "LEGO: Филмът".

Хенри Кавил наскоро се раздели с два от най-значимите си франчайза. Той напуска разширената вселена на DC, която се рестартира под ръководството на Джеймс Гън, с Дейвид Коренсвет в ролята на Супермен. Кавил също така се отказва от ролята си на Гералт от Ривия в сериала “Вещерът”, като Лиъм Хемсуърт ще го замести в четвъртия сезон.

Кавил и Вискусо ще си сътрудничат за стартирането на нов телевизионен франчайз - "Warhammer 40,000" - в партньорство с Amazon.

Следващият проект на Кавил, "In the Grey", ще го събере отново с режисьора на "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" Гай Ричи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Хенри Кавил