Хари Стайлс шокира феновете си с драматична промяна на прическата си

Клюки Добави коментар

Хари Стайлс шокира феновете си, като си обръсне главата.

Хари Стайлс шокира феновете си с драматична промяна на прическата си

Изненадващо Хари Стайлс, любимецът на публиката, известен с характерните си дълги кафяви къдрици, разтърси феновете си, като се раздели с прочутата си коса и избра да си обръсне главата. Спиращата дъха трансформация беше заснета от папараци по време на концерта на U2 в Лас Вегас, а снимките бързо си проправиха път към светлините на прожекторите, карайки феновете и модните ентусиасти да бълват спекулации.

Стайлс демонстрира смелата си нова визия, докато се наслаждава на емблематичните звуци на U2, а до него беше приятелката му, 29-годишната Тейлър Ръсел. Двойката, която се среща от известно време, изглежда беше по-влюбена от всякога, докато се поклаща в ритъма на музиката.

Облечен в семпла бяла тениска, която идеално допълва свежата му прическа, Стайлс излъчва увереност и харизма, докато се потапяше в атмосферата на концерта.

Докато някои фенове се обърнаха към социалните мрежи, за да изразят шока или възхищението си от дръзкия нов външен вид на Стайлс, други спекулираха дали тази трансформация загатва за нова ера в музиката му или за предстоящи проекти.

Докато интернет бръмчи от неочакваната промяна, едно е сигурно: Хари Стайлс продължава да държи света на нокти с постоянно променящия се си стил.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Хари Стайлс