Никълъс Галицин чупи глезена си по време на снимките на "Мери и Джордж”

Клюки Добави коментар

Никълъс Галицин чупи глезена си по време на снимките на "Мери и Джордж”

Никълъс Галицин, който изпълнява ролята на Джордж Вилиърс в сериала "Мери и Джордж", си счупва глезена в началото на снимките на поредицата. Той заснема някои от най-сложните танцови и бойни сцени в сериала със счупен крак

Актьорът споделя с Entertainment Weekly как е счупил глезена си по време на снимките на сцена в първия епизод на "Мери и Джордж". Комбинацията от обувки с токчета и хлъзгавите подове в именията на британската аристокрация се оказва фатална.

"Имаше обувки с ток, които героите носят често", обяснява Галицин за своя инцидент. "Тези старинни къщи са с много хлъзгави подове. По време на снимките на сцената в първия епизод, в която тичам и хващам слугата, глезенът ми се подхлъзна и се завъртя на цели 90 градуса навътре. Получих фрактура на глезена и трябваше да продължа да правя каскади през следващите няколко дни, а след това и да танцувам на него."

Актьорът разкрива, че е се наложило да потисне травмата си, тъй като снимките току-що били започнали. Той прикрива шината на глезена си с ботуши за езда, за да не се забелязва.

"На практика бях на снимачната площадка всеки ден от шестмесечното снимане", разказва той пред изданието. "Учех танците, които трябваше да танцувам със счупен глезен. Буквално снимах танцова сцена три дни след като си счупих глезена, което е наистина трудно, като се има предвид, че всъщност не съм и танцьор по професия."

За съжаление, счупването на глезена е само началото на злощастните контузии, които Галицин получава на снимачната площадка на "Мери и Джордж". В същия ден, в който счупва глезена си, един от колегите му неволно му нанася удар в окото, а по-късно друг колега го удря с глава и разрязва брадичката му с един от пръстените си по време на снимките.

"В същия ден, в който си счупих глезена, един от колегите ми, опитвайки се да ме задържи, удари главата ми в една маса. И така, имах насинено око и счупен глезен. В един момент Тони Къран ме удари с глава. Освен това ми разряза брадичката с един от пръстените си. Наистина преминах през войните в тази продукция."
"Много съм доволен от крайния резултат", казва той, въпреки физическото натоварване. "Очевидно нищо от това не е било целенасочено и то отразява епичността на пътуването, през което преминах по време на сериала, както в ролята на Ник, така и в ролята на Джордж."

Сериалът "Мери и Джордж" е вдъхновен от невероятната действителна история на Мери Вилиърс (Джулиан Мур), която кара красивия си и харизматичен син Джордж (Никълъс Галицин) да прелъсти крал Джеймс I и да се превърне в неговия всемогъщ любовник. Посредством скандални схеми двамата се издигат от скромното си потекло и се превръщат в най- богатите, титуловани и влиятелни фигури в английския двор. А заплахата от инвазия на Испания в Англия и безредиците по улиците правят залога изключително висок. "Мери и Джордж" е впечатляваща историческа психологическа драма за скандални майка и син, които кроят планове, прелъстяват и убиват, за да завладеят двора на Англия и леглото на крал Джеймс I.

Историческият сериал "Мери и Джордж" е налична за гледане в стрийминг платформата SkyShowtime.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Никълъс Галицин