Никола Коуглан от "Бриджъртън" с уникална клауза в договора си

Клюки Добави коментар

Никола Коуглан иска версия на сериала с по-малко голота за семейството си.

Никола Коуглан, позната с ролята си на Пенелъпи Федърингтън в "Бриджъртън", има уникална клауза в договора си. Актрисата е изискала от Нетфликс и Шондаланд да осигурят PG версия на сериала с по-малко голота за семейството си.

"Това буквално е вписано в договора ми", казва Коуглан за SiriusXM Hits 1. "Хората си мислят, че го казвам на шега. Аз просто не искам да го правя. Израснала съм като ирландска католичка. Това просто не е начинът, по който живеем."

PG означава "Препоръчва се родителски надзор". Този рейтинг се използва за филми, предавания или видеоигри в САЩ, за да уведоми родителите, че съдържанието може да не е подходящо за много малки деца. Предаванията от категория PG рядко показват голота, а ако я показват, тя е много кратка и не е сексуална.

Обичайният рейтинг на "Бриджъртън" в САЩ е TV-MA. Това означава, че сериалът е предназначен за възрастни зрители и може да не е подходящ за деца под 17 години.

Коуглан си спомня първоначалния шок на майка си от голотата в сериала през първия сезон на Бриджъртън.

"Когато за първи път видя Бриджъртън, тя не знаеше, че ще бъде толкова дързък", спомня си Коуглан. "И тогава се появява едно дупе, прекрасното дупе на Джонатан Бейли, около две минути в първия епизод. И тя каза: "Какво е това?" Но сега смята, че е фантастично и наистина смешно, и продължава да говори за дупета."

След като се появява през първите два сезона на "Бриджъртън", Коуглан ще заеме по-значима роля в третия сезон, като нейната лейди Пенелъпи ще започне романс с Колин Бриджъртън, изигран от Люк Нютън.

Третият сезон на “Бриджъртън” ще излезе на две части: първата част на 16 май 2024 г., а втората част на 13 юни 2024 г. Нетфликс не предлага български субтитри на по-голямата част от съдържанието си .

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Никола Коуглан