ПР на годината отново здраво в ръцете на Атанас Лазаров

Клюки Добави коментар

Кристина Димитрова, Шеф Никола Симеонов, Наталия Кобилкина, Силвия Джагарова, Ирина Папазова, Пейо Пеев, Светла Дукатева и Ани Карагеоргиева бяха отличени на 30-ите юбилейни награди за мода, стил и бизнес.

PR-ът на звездите Атанас Лазаров е сред отличените на юбилейните 30-и награди, организирани от дизайнера Красимир Недялков. Родом от Пиринския край, Лазаров е изградил зашеметяваща кариера, печелейки "PR на годината" за пореден път, а преди години е удостоен и с "PR на десетилетието", пише PRofile International.

Наскоро Лазаров стъпи и на музикалната сцена, създавайки "Дует с кауза" с Галя Георгиева. Дуетът се бори за информираност за репродуктивните проблеми и за повече българска музика в ефира.

Личности като Енджи Касабие, Благой Георгиев, Андреа и други се доверяват на Лазаров. Вече близо 20 години той се отличава със собствен почерк и идеи, които реализира с успех.

Освен с PR, концерти и турнета, Лазаров е автор и продуцент на екзотичното травел шоу "Дестинации". Скоро проектът ще се завърне с нов екип и вдъхновяващи идеи за пътувания по света.

В Занзибар, заедно с Мария Силвестър и д-р Венета Павлова, Лазаров зарадва децата от сиропиталището Бу Бу Бу с над 70 кашона подаръци.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър