Вижте как Крис Хемсуърт тренира за "Тор 4"

Суета Добави коментар

Крис Хемсуърт показа как се подготвя за ролята си на бога на гръмотевиците в нова снимка от тренировките си.

Крис Хемсуърт в "Тор"

Крис Хемсуърт в "Тор"

Крис Хемсуърт наскоро благослови очите на своите последователи с изумителна нова снимка от тренировката си, и с това давайки представа как ще изглежда неговият герой в "Тор 4".

Последно видяхме Хемсуърт в ролята на Тор в “Отмъстителите: Краят”, където персонажа беше депресиран и по надебелял след събитията в “Отмъстителите: Война без край”, където не успя да спаси Вселената и загуби семейството си, Асгард и всичко, което обичаше. За щастие до края на филма Тор е психически на по-добро място, но феновете се чудеха дали симпатичният Дебел Тор ще остане постоянна част от вселената на Марвел. Изглежда отговорът на този въпрос е не.

Крис Хемсуърт в “Отмъстителите: Краят”

Крис Хемсуърт в Отмъстителите: Краят

Наскоро Хемсуърт публикува нова снимка на тренировката в своя Instagram. На снимката се вижда как актьора бута тежък „много голям донът“, докато огъва нереално големите си бицепси. Този “голям донат” е всъщност е гигантска гума от пяна, която вероятно тежи между 80-100 килограма.

Въпреки че Хемсуърт не е потвърдил, че снимката е направена по време на тренировките му за "Тор 4". Слухове за графиците на продукцията и думите на членовете на актьорския състав на филма правят това много вероятно.

Крис Хемсуърт и Крис Прат в  “Отмъстителите: Война без край”.

Крис Хемсуърт и Крис Прат в Отмъстителите: Война без край.

Тренировката на Хемсуърт определено е заплашителна - дори за неговия колега Крис Прат. Наскоро беше потвърдено, че актьора ще се появи в "Тор 4", въпреки че не е ясно колко голяма ще бъде ролята му. Прат коментира снимката на Хемсуърт в Instagra,, като написа:

"Хей, приятелю. Току-що се чух с моя треньор и той каза, че има нужда да спреш да тренираш, тъй като ще участваме в един и същ филм и той не иска да стоя до теб, ако изглеждаш така трябва да кача 11 килограма много бързо.. "
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #​Крис Хемсуърт