Крис Хемсуърт и Арнолд Шварценегер се срещнаха в Бразилия

Клюки Добави коментар

Крис Хемсуърт сбъдна мечтата си да тренира с Арнолд Шварценегер на събитието Tudum на Netflix.

© CHRIS HEMSWORTH/INSTAGRAM

Крис Хемсуърт и Арнолд Шварценегер се срещнаха на събитието Tudum на Netflix в Бразилия, където двата бяха за да популяризират своите проекти.

Срещата им доведе до незабравим момент за Хемсуърт, известен с ролята си на Тор, който имаше възможност да тренира с Шварценегер и нарече това сбъдната мечта.

И Хемсуърт, и Шварценегер участваха в събитие в Бразилия, за да популяризират проектите си - Хемсуърт - продължението на филма "Extraction", а Шварценегер - първия си телевизионен проект, екшън комедията "FUBAR".

Макар че се появиха заедно в рекламния клип на Netflix, Хемсуърт разкри, че всъщност са снимани на зелени екрани в различни държави.

"Бяхме на зелени екрани в различни държави", казва Хемсуърт пред PEOPLE за видеото.

В интервю за PEOPLE на червения килим на събитието Хемсуърт сподели вълнението си, като каза: "Не знам какво е било за тях да се сблъскат с нас, но това беше нещо като сбъдната мечта." Възможността да се срещне лично с Шварценегер надминава очакванията му, и австралийският актьор описва Шварценегер като " великодушен и любезен, както се надявах".

"Беше много специален момент", добави той.

Шварценегер също изглеждаше очарован от срещата. В Туитър екшън иконата публикува снимка заедно с Хемсуърт с надпис: "Първо се напомпваме, а после отиваме да напомпаме фантастичните фенове в Бразилия."

Шварценегер коментира в Instagram снимката на Хемсуърт, на която са заедно, като похвали впечатляващата физика на по-младия актьор.

"Виж колко си напомпан", написа Шварценегер. " Делтовидните мускули. Трицепсите. 💪"
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър