Крис Хемсуърт сподели тренировката си в Инстаграм

Суета Добави коментар

Крис Хемсуърт демонстрира впечатляващите си атлетизъм и физика в най-новия си тренировъчен видеоклип в Instagram, в който се вижда как бяга със светкавична скорост на бягаща пътека.

Крис Хемсуърт в ролята на Тор в "Тор: Любов и гръмотевици"

Крис Хемсуърт в ролята на Тор в "Тор: Любов и гръмотевици"

Крис Хемсуърт отново демонстрира впечатляващото си тяло и фитнес режим в Instagram. В най-новия си тренировъчен видеоклип 39-годишният актьор може да бъде видян да спринтира на бягаща пътека, без тениска и само с бейзболна шапка, анцуг и маратонки.

Хемсуърт написа под клипа: "Няма нищо по-хубаво от спринтова тренировка за начало на седмицата @centrfit".

Хемсуърт не се свени да споделя с последователите си тренировките си без риза, но последното видео със сигурност ще накара феновете да говорят за неговата светкавична скорост и стегната физика.

Но макар че видеоклиповете с тренировки на Хемсуърт винаги са впечатляващи, те не винаги са без прекъсване. По-рано този месец звездата на Marvel сподели клип, в който се опитва да медитира под вода, но моментът беше очарователно прекъснат, когато един от 8-годишните му синове близнаци доплува до него. В клипа Хемсуърт шеговито му маха, за да излезе от кадър.

"Не позволявайте на разсейващите фактори да застанат на пътя на вашите цели... независимо колко силно се опитват да плуват пред вас", написа Хемсуърт заедно с видеото.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #​Крис Хемсуърт