Vivacom започва предварителните продажби на лилавите iPhone

Технологии Добави коментар

Моделите са съвместими с 5G мрежата на Vivacom и се предлагат на специални по-ниски цени само до 30 април.

Vivacom започна предварителните продажби на смартфоните iPhone 12 и iPhone 12 mini в новия уникален лилав цвят. Предварителните поръчки за моделите могат да бъдат направени на сайта на компанията до 29 април включително, а от 30 април смартфоните ще бъдат налични за потребителите и в цялата търговска мрежа на Vivacom в страната.

iPhone 12 и iPhone 12 mini се отличават със Super Retina XDR дисплей от край до край, за още по-завладяващо изживяване на картината, като iPhone 12 mini съчетава цялата технология на iPhone 12, но в по-малък, възхитително компактен размер, като предлага 5.4-инчов дисплей. Впечатляващите смартфони използват специален проектиран от Apple A14 Bionic чип, който е най-бързият чип в смартфон, а предпазното стъкло Ceramic Shield е големият скок в издръжливостта им. iPhone 12 и iPhone 12 mini са съвместими с 5G мрежата на Vivacom, работят с Nano SIM карти и поддържат eSIM.

Моделите се отличават и с несравнима има нова системи от камери и красив дизайн и се предлагат в свежия и нежен лилав цвят. Само до 30 април, когато приключват предварителните продажби, моделите ще бъдат и на специални по-ниски цени.

Епъл представи по-бързи таблети,  нов iMac и устройства за намиране на вещи

Вижте повече

Епъл представи по-бързи таблети, нов iMac и устройства за намиране на вещи

Технологичната компания Епъл представи новите си продукти, сред които серия компютри, платена услуга за подкасти и устройства за откриване на изгубени вещи, съобщи Ройтерс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #смартфон #Apple