Virgin Galactic показа интериора на кабината си за космически туризъм

Технологии Добави коментар

Virgin Galactic разкри вътрешността на космическия си самолет - SpaceshipTwo, с който смята да извежда туристи в космос.

За 200 000 долара билета пасажерите могат да се носят в безтегловност из кабината и да наблюдават Земята през илюминаторите. Бордови камери ще заснемата невероятното преживяване на космическите туристи.

В кабината има шест специално направени седалки, в които ще бъдат изработени индивидуално за всеки човек на борда.Компанията е добавила лични екрани на облегалката на седалките за всички места, за да може по всяко време да свързват пътниците с данните на полетите на живо. Има 12 прозорци около седалките, които позволяват на хората на борда да виждат ясно земята, докато се носят из кабината.

Компанията също така е добавила и специално осветление, което ще се променя по време за да ориентира пътниците през всички фази на пътуването им в космоса. В дъното има голямо огледало, за да могат по време на полета хората да видят себе си в космоса по начин, който никога досега не е. Космическите ентусиасти ще бъдат облечени в космическите костюм от Under Armour.

Космическият самолет ще бъде прикрепен към по-голям носещ самолет и ще се откъсва във въздуха за да се изстреля към космоса. Очаква се той да излита от космическото пристанище в Ню Мексико на компанията, а пътуването да продължи 90 минути.

Компанията твърди, че има 600 клиенти, регистрирани да летят и поне още 400, които са изразили интерес.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър