Сидни Суини се бори с вярата и мрака в "Непорочна"

Афиш Добави коментар

В "Непорочна" Суини играе ролята на Сесилия, млада жена, чиято непоколебима вяра е поставена на изпитание, когато тя е принудена да се изправи срещу мрачните тайни на манастир.

Режисиран от Майкъл Мохан и с участието на неотразимата млада звезда Сидни Суини, Непорочна ни среща със Сесилия – жена, водена от непоколебимата си вяра, на която е предложена обещаваща роля в прочут италиански манастир. Топлото посрещане в идиличната провинция обаче е разбито, когато става ясно, че новият ѝ дом далеч не е светилище на мир и преданост, а под спокойната фасада всъщност се крие лабиринт от тъмни тайни и сенки, които заплашват да погълнат героинята в кошмар, какъвто е трудно човек да си представи. Бродейки из коридорите на манастира, Сесилия е принудена да се изправи срещу най-дълбоките си страхове и да постави под въпрос самата основа на своите убеждения, когато открива, че е... заченала непорочно. Но дали това е дар, или проклятие...

Зловещо пътуване до дълбините на вярата, мистериите и човешката психика, Непорочна разклаща религиозните ни схващания и ни напомня за мрака, който се крие дълбоко в тях.

Минаваме през ада с Непорочна от 22 март само в кината.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър