Сидни Суини изпълни мечтата си да купи старата си семейна къща

Клюки Добави коментар

В трогателното празнично издание на "Шоуто на Кели Кларксън" Сидни Суини, известна с ролите си в хитови сериали като "Еуфория" и "Белият лотос", сподели трогателна история за това как е купила старата си семейна къща.

Сидни Суини в "Обичам да те мразя"

Сидни Суини в "Обичам да те мразя"

Епизодът започна с празнично настроение, като Суини и водещата Кели Кларксън обсъждат общия си ентусиазъм по отношение на коледните пижами и радостта от това да се отдадеш на филмови маратони през празничния сезон. Разговорът обаче придобива изключително сантиментален характер, когато Суини разказва за важен житейски момент, който успехът е донесъл в живота ѝ.

Актрисата от "Обичам да те мразя" разкрива, че е успяла да купи обратно семейната си къща. Суини си спомни за красивата къща с две спални на прабаба си - мястото, където са родени баба ѝ и майка ѝ. С течение на годините, когато семейството се сблъскало с финансови трудности, се наложило да продадат дом си заради скъпата поддръжка.

"Прабаба ми е имала тази красива къща", обяснява Суини. "Тя е била симпатична къщичка с две спални, в която са живели. Баба ми е родена в нея. Майка ми е родена в нея, а след това, когато децата пораснали, построили в имота друга къща."
Тя продължи: "А когато прадядо ми е починал и прабаба ми е остаряла, те просто не са могли да си позволят да я поддържат повече."

Суини, чиято актьорска кариера започва през 2009 г., прави значителен пробив в кариерата си след като получава главна роля в тийнейджърската драма "Everything Sucks" по Netflix. Впоследствие тя се появява в популярни сериали като "Историята на прислужницата", "Отворени рани", "Еуфория", "Белият лотос" и др.

Споделяйки трогателната си история, Суини разкрива: "Миналата година се обадих на собствениците и казах: "Искам да откупя къщата на прабаба ми".
Суини добави: "А и е много готино. Баба ми все още живее в съседната къща, така че сега съм съсед с баба си."

Кларксън, видимо развълнувана от трогателния разказ, не можа да се сдържи и възкликна: "Ти си като от филм на Hallmark". Наистина, пътуването на Сидни Суини обратно към дома е истинска история, която улавя духа на празничния сезон - изпълнен с любов, семейство и радостта от завръщането към корените.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Сидни Суини