Сгодена ли е Дакота Джонсън?

Клюки Добави коментар

Дакота Джонсън подклажда слуховете, че е сгодена за гаджето си Крис Мартин, след като е заснета с масивен изумруден пръстен на левия безименен пръст.

Дакота Джонсън в "Петдесет нюанса по-тъмно"

Дакота Джонсън в "Петдесет нюанса по-тъмно"

Дакота Джонсън и Крис Мартин, фронтменът на Coldplay, с който се свързани от 2018, държат подробности за връзката си в тайна. Съобщава се, че двойката започва да излиза през октомври 2017, но след това за кратко се разделя през юни 2019 г., за да се събере отново до август миналата година

За годежа си с Гуинет Полтроу, Мартин й е дал диамант пръстен оценен на 90 000 долара, според Vogue. Мартин и Полтроу се развеждат през 2016 г., но изглежда в много добри отношения след раздялата си. Според източник на списание Us,точно бившата съпруга на Мартин го е „подтикнала“ да се събере отново с Джонсън.

В новите снимки, публикувани от Page Six, актриса носи сиви спортни панталони с черна и сива карирана риза и черни обувки. Тя е покрита с черно кожено палто до глезените, а тъмно кафявата и коса е събрана в разхвърлян кок. Джонсън не е лесна за разпознае, тя носи стилни тъмни очила и черна маска върху устата и носа си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Дакота Джонсън