Шермин Метушева: От Ловеч до световните модни подиуми

Клюки Добави коментар

Шермин Метушева, родена в живописния град Ловеч, от 10-годишна възраст живее в Тел Авив, Израел. Днес тя е успешен модел, снимаща се по цялото земно кълбо и обожаваща пътешествията. Шермин живее живот, изпълнен с блясък, високи сгради, луксозни автомобили и изискани бижута – всичко, за което някога е мечтала. Тя поддържа висок стандарт и се наслаждава на луксозен начин на живот.

Шермин Метушева

Шермин Метушева

© ПРофайл - Европа

Въпреки че знае колко е привлекателна, Шермин е убедена, че интелектът й е не по-малко впечатляващ и се стреми да разруши стереотипите, свързани с външния вид. Тя вярва, че нейната сексапилност често е повод за завист сред останалите жени. Шермин е майстор на флирта и знае как да се държи със силния пол. Тя не е от момичетата, които стоят в ъгъла – когато иска нещо, го получава. Няма мъж, който да не се обърне след Шермин – тя привлича погледите, дори когато не го търси.

Макар че рядко остава без партньор, връзките й досега винаги са били краткотрайни, тъй като не успява да намери опора, грижа и състрадание. Въпреки това, когато е влюбена, Шермин се превръща в усмихнато и закачливо момиче, което мечтае за вечна и истинска любов. В професионалния си живот Шермин обожава да рекламира булчински рокли, но най-голямата й мечта е скоро да се види в собствената си. В представите й перфектният мъж е амбициозен, искрен и грижовен.

Наскоро Шермин се качи на сцената, за да връчи наградата за "Най-успешно лице" на продуцента и режисьор Ники Илиев на престижното събитие Faces and Brands. Остава загадка дали съвсем скоро няма да видим сексапилната красавица на филмовата лента.

Междувременно, Шермин стартира нов моден проект под името Mon Shery, който обещава да бъде също толкова успешен, колкото и самата тя. Бъдете нащрек, защото тази дива със сигурност ще ни изненада с още много нови и вълнуващи начинания!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър