Дакота Джонсън с откровено интервю за борбата си с депресията

Здраве Добави коментар

Дакота Джонсън даде рядко и откровено интервю за психичното си здраве пред списание Marie Claire.

“Страдам от депресия още от малка - от 14- 15 години", разкри тя. "Тогава, с помощта на професионалисти, бях като: О, това е нещо, в което мога да изпадна."

Въпреки това през годините, днес 30-годишната брюнетка е успяла да се съсредоточи върху положителната страна на психичното си разстройство.

"Научих се да го намирам за красиво, защото чувствам света", сподели тя. "Предполагам, че съм много сложна личност, но това не се излива от мен. Не го правя проблем на никой друг."
"Постоянно мисля за състоянието на света в момента", започна тя, обсъждайки COVID-19 през февруари, преди вирусът да принуди голяма част от света да влезе под карантина. “Моят мозък отива на луди тъмни места с това. "

Актрисата обсъди и защо стартира собствена продуцентска компания TeaTime Pictures. Създаването на компанията произтича от чувствата за безсилие на снимачната площадка на Джонсън:

„Дълго време правих филми и нямах глас“, каза тя. „Можеше да се снимам в нещо и то бъде едно, а след това ще излезе като съвсем различно. Като артист мисля: „Какво, по дяволите?“, Аз определено искам да имам своето изкуство, артистичност и идеите. Искам да бъда част от процеса. Аз също имам и наистина специфичен вкус. "

Звездата от „Петдесет нюанса“, която е дъщеря на Мелани Грифит и Дон Джонсън, заяви, че мозъкът ѝ „се движи с милион мили в минута“.

"Трябва да свърша много работа, за да изчистя мислите и емоциите си", обясни Джонсън.

Звездата от "Suspiria" също говори с Marie Claire за режисурата на клипа за сингъла "Cry Cry Cry" на Coldplay и подробно описва как използва емоциите си в работата си.

"Написах историята и я представих на групата, както всеки друг режисьор, и те избраха моята - не защото са изобщо пристрастни към мен", пошегува се Дакота, която се среща с фронтмена на Coldplay Крис Мартин от 2017 г.
"Когато работя, постоянно мисля за работа", споделя Джонсън. "Тя заема толкова много от мозъка ми."
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Дакота Джонсън #депресия