Шоуто на "Викторияс сикрет" се завръща

Клюки Добави коментар

Модното шоу на "Викторияс сикрет" (Victoria's secret) се завръща след пауза от шест години.

Известното годишно дефиле на "Викторияс сикрет" (Victoria's Secret), в което участват супермодели, представящи бельо с инкрустирани скъпоценни камъни и ангелски крила, ще се завърне през есенния сезон след близо шестгодишно прекъсване, предадоха Ройтерс и АФП.

Компанията обяви в профила си в "Инстаграм", че шоуто ще се завърне, но без да се уточнява дата, а също намекна за промени във формата на събитието.

По време на дефилето, известно с екстравагантните си сценични решения, сложните костюми и сутиени за милиони щатски долари, по подиума се разхождаха някои от най-големите модели като Адриана Лима, Наоми Кембъл, Бела Хадид на фона на музикални изпълнения на звезди като Риана, Тейлър Суифт и Джъстин Бийбър.

"Модното шоу на "Викторияс сикрет" през 2024 г. ще покаже точно това, което нашите клиенти поискат - блясък, подиум, мода, забавление, крила, развлечение, всичко това през един мощен, съвременен обектив, отразяващ това, което сме днес", казаха от компанията пред Ройтерс.

През 2019 г. "Викторияс сикрет", която беше дъщерно дружество на компанията майка "Eл брандс" (L Brands), отмени шоуто, като заяви, че е "важно да се развие маркетингът й".

По това време "Ел брандс" се бори с редица проблеми, след които намаляващи продажби на скъпото й бельо, инвеститорски натиск и засилващи се критики за остарялата марка и за бельо, което не включва всички типове тела.

През 2021 г. компанията се раздели на две публични дружества - Bath & Body Works и Victoria's Secret. Продажбите на бельото обаче продължиха да намаляват.

След като спря дефилето си през ноември 2019 г., "Викторияс сикрет" представи документален филм миналата година по Amazon Prime.

Първото в историята модно шоу на бранда се състоя в хотел "Плаза" в Ню Йорк през 1995 г., припомня Ройтерс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър