Samsung представи The Premiere - прожектори с късо разстояние на прожектиране

Технологии Добави коментар

Новите 4К лазерни прожекционни апарати предлагат изживяването, познато от големия екран в кино залите, но в комфорта на дома.

В рамките на виртуалната пресконференция “Life Unstoppable” Samsung Electronics Co., Ltd. представи The Premiere - новата гама лазерни прожектори с ултра късо разстояние на прожектиране с резолюция 4К. Новите 4К лазерни прожекционни апарати предлагат изживяването, познато от големия екран в кино залите, но в комфорта на дома. The Premiere е новият ключов продукт в рамките на портфолиото от лайфстайл устройства на Samsung, което през годините заслужи редица престижни награди. С The Premiere потребителите могат да се насладят на визуално съдържание и то без наличие на екран.

Samsung ще започне продажбите на The Premierе в САЩ„ Европа, Корея и други страни по-късно тази година. В България се очаква да бъде наличен също до края на годината.

The Premiere ще бъде наличен във версии с до 130“ и 120“ – съответно LSP9T и LSP7T – и ще поддържа 4К резолюция на картината благодарение на лазерната технология. The Premiere е първият в света сертифициран HDR10+ прожектор с тройна лазерна технология, който предлага контрастни детайли с революционно качество – потребителите могат да се насладят на сцени – и по-светли и по-тъмни - с впечатляваща яркост от до 2,800 ANSI лумена. The Premiere поддържа модус Filmmaker – първото по рода си решение, което позволява на почитателите на кино изкуството да гледат филма, така че да се насладят пълноценно на майсторството на режисьорите. „Умният“ прожекционен апарат е оборудван с платформата на Samsung - Smart TV и разполага с цяла гама от приложения за видео стрийминг от партньори на Samsung, както и с функционалности за свързаност като Tap View и споделяне на съдържание от друго устройства към прожекционния апарат.

The Premiere е с компактен дизайн и размери, пести място и се вписва идеално във всякакви пространства и интериори. Тъй като The Premiere е прожектор с ултра късо прожектиране, уредът може да бъде позициониран точно пред стената. Устройството е лесно за инсталиране, а дизайнът, който придава чувство за динамичност, пасва във всяка среда. The Premiere разполага с мощни източници на звук и система Acoustic Beam за изживяване като на кино от най-висок клас – най-доброто на пазара в момента. Устройството намалява необходимостта от допълнително по-голямо аудио оборудване, особено когато пространството е ограничено.

„През последните няколко месеца видяхме, че клиентите ни прекарват повече време у дома и че животът им се променя. Телевизорът се превърна в център за забавление, в партньор по време на фитнес тренировка, в колега и в източник на информация. The Premiere променя възприятието за „домашно кино“ – чрез компактния си дизайн, високото 4К качество на картината и мощния звук. Прожекционният апарат може да бъде ползван и в по-малки пространства и независимо от конфигурацията на жилището“, коментира Jongsuk Chu, вицепрезидент, дивизия „Екрани“ в Samsung Electronics.

През 2016 г. Samsung стартира своето лайфстайл портфолио с телевизора The Serif. Компанията разшири гамата си от продукти, които през годините спечелиха редица награди – телевизорите The Frame, The Sero и The Terrace. Samsung набляга на елементи, които докосват потребителските потребности и емоции, свързани с изкуството, интериорния дизайн и мобилните изживявания. Така компанията успя да наложи своите лайфстайл продукти като пресечни точки на широк спектър от потребителски очаквания и представи за начин на живот.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Samsung #прожектори