Samsung представи пет нови мощни устройства

Технологии Добави коментар

Samsung представи пет нови мощни устройства от екосистемата на Galaxy за повече възможности при работа и при забавление

Samsung бе домакин на първата в историята на компанията виртуална премиера Galaxy Unpacked, предавана на живо от Южна Корея. В рамките на онлайн-събитието беше представено портфолио от 5 нови мощни устройства, които съвсем естествено се интегрират в динамично променящия се свят и подпомагат потребителите в ежедневието им:

  • Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra - най-мощната серия на Note досега;
  • Tab S7 и S7+ - многофункционални таблети, осигуряващи възможности за още повече ефективност и креативност;
  • Galaxy Watch3 - премиум смарт часовник с високотехнологични функции за грижа за здравето;
  • Galaxy Buds Live - стилни и ергономични слушалки с изключително качество на звука;
  • Galaxy Z Fold2 – новото поколение смартфон със сгъваем екран с усъвършенствани технологични функционалности.

Galaxy Note20 и Note20 Ultra – най-мощната Note серия досега

Устройствата от серията Galaxy Note20 са мощен и ефективен център, които работят като компютри, и същевременно ви позволяват да играете игри като професионалист. Серията предлага две версии: Galaxy Note20 Ultra – създадена за феновете на Note, които имат най-високи изисквания по отношение на мощността и ефективността; и Galaxy Note20 – за по-широкия кръг от потребители, които искат да оптимизират времето, прекарано в работа, и да се наслаждават на възможностите да играят на мобилните си устройства.

Най-новата серия променя начина, по който работите и ви дава възможност да се справяте с още повече ангажименти. Сега новият S Pen и Samsung Notes са развити до още по-високо ниво в серията Galaxy Note20, и са вложени и в Tab S7, и в Tab S7+ с цел още по-гъвкаво потребителско изживяване и удобство. В допълнение, благодарение на сътрудничеството с Microsoft, дългосрочен партньор на Samsung, устройствата от серията Galaxy Note20 и вашият компютър с операционна система Windows могат безпроблемно да работят заедно.

Оптимизиран стилус S Pen: Високо ценен от верните почитатели на серията Galaxy Note20 и от любителите на мултитаскинга, оптимизираният S Pen предлага невероятно потребителско изживяване при писане, за да можете да запечатите вдъхновяващите си идеи, независимо къде се намирате. S Pen в серията Galaxy Note20 постига ненадмината прецизност за още повече точност и бърза реакция на устройството при писане. Благодарение на т. нар. Anywhere actions (5 нови за серията функционалности) можете да управлявате без докосване устройството със стилуса бързо и лесно – например да се върнете към началния екран или да направите скрийншот.

Приложението Samsung Notes ще ви помогне да съхраните, модифицирате и споделяте вашите идеи на телефона, таблета или Windows 10 компютъра, Samsung Notes предлага функции за автоматично запаметяване и за синхронизиране. Можете да продължите с работата точно там, където сте приключили миналия път, работейки от различни устройства. Samsung Notes лесно трансформира най-трудно четимия почерк в четлив ръкописен текст. Със Samsung Notes можете да добавяте коментари и да маркирате PDF-файлове. Записвайте аудио-файл, докато набързо нахвърляте записки. След това просто кликнете върху някоя дума в записките си, за да се върнете до търсения от вас момент в аудио-записа.

Работи още лесно и бързо с устройствата, с които разполагате: С приложението Microsoft’s Your Phone и обновената възможност за свързване с Windows, получавате бърз достъп до мобилните си приложения директно от вашия компютър с операционна система Windows 10 – при това, без да нарушавате ритъма си на работа. Сега е лесно и удобно да изпращате съобщения, да управлявате нотификациите си, да синхронизирате снимки, да правите и да приемате разговори – и всичко това през вашия Windows 10 компютър. По-късно през тази година ще стане възможно да работите едновременно с няколко мобилни приложения през Windows 10 компютъра. Всички високоефективни екосистеми от устройства са съвместими и оптимизират начина ви на работа, когато Samsung Notes се синхронизира с Microsoft OneNote и Outlook, а твоите Reminders се синхронизират с Microsoft Outlook , To Do и Teams1. Така всичко, от което се нуждаете, за да работите пълноценно, е на една ръка разстояние, независимо къде се намирате.

Samsung използва партньорството си с Microsoft и при забавленията, които предлагат серията Galaxy Note20, с което издига виртуалните игри на следващо ниво.

Galaxy Note20 устройствата предлагат следващо ниво производителност, свързаност и най-добрия дисплей на компанията досега. Наред с това, и инструменти за заснемане на невероятни статични и динамични кадри на професионално ниво и високотехнологични възможности за синхронно изпълнение на множество задачи.

Създавате истинска кинопродукция с върха на пръстите си: Със съотношение 21:9 и 24fps видеозапис, 8К камерата на Galaxy Note20 осигурява ултра висока резолюция и професионално качество на видеозаснемане. Мощният Pro Video2 режим предлага професионални настройки на фокус, звук, експозиция, контрол на скоростта за приближение и 120fps заснемане при FHD за видеа, изглеждащи като истински кинопродукции. Освен това, има възможност за управление на източниците на звук чрез настройки за избор на микрофоните върху устройството и външни източници, за да може звукът да бъде ясен и чист. В комбинация с Galaxy Buds Live, можете да записвате кристално чист звук, намалявайки шума в заобикалящата ви среда.

Изпълнявате умело множество задачи с помощта на високотехнологичния Samsung DeX: За пръв път с помощта на Samsung DeX можете да свържете безжично своя Galaxy Note20 към Smart TV3, когато се нуждаете от по-голям екран. Можете да управлявате едновременно два екрана така, че да си пишете с приятели на устройствата от серията Galaxy Note20, докато гледате видео на своя „умен“ телевизор.

Galaxy Note има безапелационно утвърден статут на най-мощния Powerphone. Серията Galaxy Note20 затвърждава това, като демонстрира най-голямата мощ в Note устройство досега, за да ви осигури всичко, което знаете, обичате и очаквате от Galaxy.

Galaxy Note20 разполага с най-бързия процесор от всички Galaxy Note устройства.

Galaxy Note20 и Note20 Ultra въвеждат нови „мистични“ цветове – в меки, неутрални тонове, неподвластни на променящите се тенденции, в комбинация със съвсем нов ефект, подобен на матова текстура, който предотвратява отпечатъци от пръсти и замърсявания.

Galaxy Note20 Ultra въвежда за пръв път в Note серията яркия Dynamic AMOLED 2X дисплей и 120Hz скорост на опресняване, които гарантират гладки изображения на най-добрия екран на Samsung досега, който променя автоматично настройките си спрямо съдържанието, което гледате, за да удължи живота на батерията. Ще се наслаждавате на интелигентните възможности на батерията през целия ден, както и на супер бързо зареждане – над 50% заряд само за 30 минути.

Лидерската позиция на Samsung Galaxy в сферата на 5G извежда потребителското изживяване до още по-високо ниво – благодарение силата на 5G (според наличността на пазара) да правите това, което наистина ви доставя удоволствие. Наслаждавайте се на предимствата на хипер бързи скорости и на спокойствието, че всичко, от което се нуждаете е на един клик разстояние – благодарение на Galaxy 5G и на Sub-6 и mmWave мрежите. Galaxy Note20 Ultra притежава стабилна Wi-Fi 6 връзка към мрежи с оптимизирана латентност за разнообразни стрийминг услуги. Благодарение на Samsung Knox (платформата за мобилна сигурност на Samsung), пълната сигурност на хардуера и софтуера им е гарантирана.

За пръв път в Galaxy устройство, поддържащо ултраширокочестотна свързаност (UWB), Nearby Share достига нови нива на бързо и лесно споделяне на Galaxy Note20 Ultra. Само чрез насочване на Note20 Ultra към друго Galaxy устройство, поддържащо UWB, Nearby Share автоматично съставя списък на хората, с които можете да споделяте, в горната част на панела. Наличните в бъдещите функционалности, базирани на UWB, ще ви помагат да откривате различни неща с по-голяма прецизност, благодарение на AR технологията, както и да отключвате дома си с телефона в ролята на дигитален ключ.

Устройствата и услугите на Samsung са създадени така, че да работят в пълен синхрон заедно и да обогатяват изживяването ви и при работа, и при забавления, и при всичко, което е важно за вас. Вие и вашият Galaxy Note20 стигате до следващо ниво, когато го съчетаете с други нови устройства в семейството Samsung Galaxy: Galaxy Tab S7 и Tab S7+, Galaxy Watch3 и Galaxy Buds Live. С тези ултра модерни допълнения към изживяването с Note, можете да работите по-пълноценно, да играете по-дълго, да живеете по-здравословно и да общувате по-добре.

Galaxy Tab S7 и Tab S7+ - мултифункционални таблети за повече ефективност и креативност

Galaxy Tab S7 и Tab S7+ са два мултифункционални таблета, които съчетават мощността на персонален компютър, гъвкавостта на таблет и свързаността на смартфон. Стъпвайки върху водещата позиция на Galaxy в 5G технологиите, Galaxy Tab S7 и S7+ разширяват възможностите за видео-конферентни връзки, бързо сваляне на информация от интернет и виртуално стриймване без забавяния или прекъсвания.

Наслади се на продуктивността на Galaxy Tab S7 и Tab S7+ - толкова силна като при персонален компютър – благодарение на мощния процесор, оптимизирана клавиатура (продава се отделно като клавиатура-калъф) и подобрен S Pen с възможности, като тези в серията Galaxy Note20. Всичко това ще ти даде възможнот да се справяте с повече задачи за по-малко време. За още повече забавления, Galaxy Tab S7 и Tab S7+ предлагат впечатляващ екран с 120-херцово обновяване на картината, за да можете да се насладите пълноценно на гейминг и стрийминг с висока резолюция. Или просто правите и двете едновременно с оптимизираните функции за мултитаскинг. За потребители, които искат да разполагат с още повече капацитет за работа, игра и креативни дейности, Galaxy Tab S7+ предлага екстра-голям Super AMOLED дисплей с размер 12.4”.

Тези таблети правят работата на няколко устройства още по-лесна. Когато няма Wi-Fi мрежа наблизо, можете да ползвате автоматичния Hotspot, за да свържете своя 5G таблет с други устройства от екосистемата на Galaxy. А с Nearby Share можете без проблем да трансферирате файлове до устройства, които се намират наблизо.

Galaxy Watch3 – премиум „умен“ часовник с разширени функции за грижа за здравето

Galaxy Watch3 е ново поколение личен асистент, който ви помага да управлявате ежедневните си навици, да покорявате безапелационно фитнес целите си и да се грижите за здравето си. Изработен от първокласни материали и с по-фина версия на популярния въртящ се безел, Galaxy Watch3 притежава луксозния вид на майсторски изработен ръчен часовник, като същевременно е изключително удобен за носене ден и нощ.

С функцията за мерене на наситеността на кислород в кръвта, можете да следите този показател, когато спортувате или просто искате да се чувствате добре. Ако устройството отчете падане, твоята локация веднага ще бъде изпратена до предварително определен от теб номер. Функцията Running Analysis ще ти помогне да бъдете още по-ефективен, когато тичате, за да подобрите формата си и да се предпазите от травми. Функцията VO2 max проследява твоите кардио параметри и ви дава информация за консумацията на кислород. А за онези, които искат да се поддържат във форма у дома, Samsung Health предлага повече от 120 различни спортни програми – така че да можете да проследявате вашите тренировки направо на „умния“ часовник.

Galaxy Buds Live – стилни и ергономични слушалки за впечатляващо звуково качество

Със своя наистина емблематичен дизайн и удобство за носене, те не приличат на нищо, което сте виждали или носили досега. Комбинацията от експертния опит на AKG с по-голямата 12мм тръба за високоговорителя (в сравнение с Galaxy Buds+) и баса осигурява дълбок и богат звук, за да изпитате истинско удоволствие при слушане на музика. Galaxy Buds Live разполагат с три микрофона и Voice Pickup Unit /функционалност за разпознаване и улавяне на глас/, за да се чувствате сякаш сте в една стая с любимите ви хора, дори когато не сте при тях. Тези слушалки са оборудвани с Active Noise Cancellation (активно шумопотискане) от отворен тип, което ви дава възможност както да се наслаждавате на жив и обемен качествен звук, така и да включвате и изключвате звука от заобикалящата ви среда. Така, можете да се потопите изцяло в любимата си аудио книга, но да не пропуснете анонса за твоята спирка в метрото.

Светът придобива нова форма с Galaxy Z Fold2

Samsung продължава да бъде пионер в изцяло новата категория мобилни сгъваеми устройства и представя ново поколение устройство — Galaxy Z Fold2. След пускането на пазара на 2 смартфона със сгъваем екран и вслушване в обратната връзка на потребителите относно най-желаните подобрения и нови функционалности, Samsung създаде Galaxy Z Fold2 със смислени и добавящи стойност иновации, които осигуряват значими подобрения в цялостното изживяване на потребителите. Galaxy Z Fold2 комбинира портативността и гъвкавостта на смартфона с мощността и размера на екрана на таблет за още повече ефективност. Независимо дали е сгънат или разгънат, можете да се насладите на мобилно изживяване и дизайн от най-висок клас. Galaxy Z Fold2 е с два Инфинити-О дисплея от край до край – почти без странични рамки. Предният екран е 6.2 инча, а масивният основен екран е 7.6 инча, което прави общият им размер по-голям от Galaxy Fold. Освен с изискан дизайн и прецизна изработка, Galaxy Z Fold2 ще впечатлява и с изключително стилни цветове: Мистично черно и Мистично бронзово. С Galaxy Z Fold2 Samsung ще продължи да вдъхновява и да разширява възможностите в категорията на сгъваемите устройства.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Samsung