Мейзи Уилямс изглежда неузнаваема на наградите "Брит"

Суета Добави коментар

Звездата от "Игра на тронове" Мейзи Уилямс изглежда повече като Денерис Таргариен отколкото Аря Старк на церемонията за наградите "Брит".

Embed from Getty Images

Мейзи Уилямс показа изцяло нова визия на наградите "Брит" 2021 с изсветлени вежди и руса коса. Актрисата беше на церемонията, за да връчи награда на Тейлър Суифт.

За първи път Уилямс показа новата си визия в Instagram миналия месец, когато публикува снимки от последния си рожден ден. На снимките се вижда как русата Уилямс се занимава с градинарство и прекарва време с приятели.

"моето двадесет и четвърто завъртане около слънцето🌞", написа тя. "тази година научих, че: трябва да поливаш растенията, дори и да живеят на открито, все още не мога да се справя с няколко коктейла, наистина обичам цветята."
"бях напълно разглезена от моите приятели и семейство и съм толкова благодарна за този прекрасен живот и хората в него", добави тя. "благодаря на @cartier за гривната ми 🥶 и благодаря на всички за прекрасните пожелания за рождения ден".

Не е сигурно какво е вдъхновило Уилямс да се откаже от характерните си брюнетски вежди и коса, но вероятно визията е за ролята ѝ в новата лимитирана серия за "Секс пистълс". Уилямс ще изиграе пънк иконата Памела Рук - известна още като Джордан - която често е виждана с платинено руса прическа по време на ранните дни на Секс пистълс.

Това не е първата драматична трансформация на Уилямс. Преди това Уилямс боядиса косата си в розово, след като завърши снимките на "Игра на тронове".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Мейзи Уилямс