Мейзи Уилямс от "Игра на тронове" “изпитвала неприязън” към Аря

Клюки Добави коментар

Звездата от "Игра на тронове" Мейзи Уилямс призна, че е изпитвала "неприязън" към героинята си Аря Старк, докато е била тийнейджър по време на снимките на сериала.

Мейзи Уилямс в "Игра на тронове"

Мейзи Уилямс в "Игра на тронове"

В интервю за британското издание на GQ Уилямс разкрива, че в тийнейджърските си години е изпитвала "неприязън" към емблематичната си героиня от "Игра на тронове".

Уилямс се включва в хитовия сериал на HBO през 2009, когато е на 12 години. За разлика от сестра си Санса Старк, героинята на Уилямс - Аря отхвърля социалните норми за женственост и вместо това предпочита да се научи да се бие, като в крайна сметка се преоблича като момче, за да се спаси след смъртта на баща си. Актрисата, която изигра любимата на феновете героиня през всичките осем сезона на фентъзи сериала на HBO, заяви, че начинът, по който феновете възприемат Аря, се разминава с това, което тя е чувствала, докато е преминавала през пубертета.

"Мисля, че когато започнах да се превръщам в жена, изпитвах неприязън към Аря, защото не можех да изразя това, в което се превръщах", казва Уилямс. "А след това се възмутих и от тялото си, защото то не беше в съответствие с онази част от мен, която светът възхваляваше."
© Depositphotos

Преди няколко години Уилямс разкри, че се е срамувала от тялото си, докато е играла Аря, и обясни, че сцените, в които героинята ѝ се маскира като момче в началото на сериала, са я накарали да се чувства "малко засрамена".

"Около втори или трети сезон тялото ми започна да съзрява и аз започнах да се превръщам в жена, но Аря все още се опитваше да се маскира като момче", каза тя пред Vogue. "Трябваше да имам много къса коса и постоянно ме покриваха с мръсотия и засенчваха носа ми, така че да изглежда много широк и да изглеждам наистина мъжествено. Освен това слагаха лента на гърдите ми, за да сплескат започналия растеж, а това беше ужасно през шест месеца от годината и известно време се чувствах засрамена.”

Вижте повече

Мейзи Уилямс изглежда неузнаваема на наградите "Брит"

Звездата от "Игра на тронове" Мейзи Уилямс изглежда повече като Денерис Таргариен отколкото Аря Старк на церемонията за наградите "Брит".

Мейзи Уилямс в “Pistols”

Мейзи Уилямс в “Pistols”

Към края на интервюто с GQ Уилямс най-накрая повдигна темата за мислите си относно завръщане във вселената на популярния фентъзи сериал.

Уилямс иска да се фокусира върху това да изрази себе си повече чрез ролите, които избира след "Игра на тронове". Следващия проект на актрисата е “Pistols” за Hulu. Сериалът разказва историята за произхода на Sex Pistols и се развива в Лондон през 70-те години на миналия век, където Уилямс играе пънк модела Джордан (т.е. Памела Рук).

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Мейзи Уилямс