Мейзи Уилямс се подлага на драстична диета за нова роля

Клюки Добави коментар

От Аря Старк до Катрин Диор: Мейзи Уилямс се подлага на екстремна трансформация за нова роля

Мейзи Уилямс в ролята на Катрин Диор в сериала "The New Look" на Apple

Мейзи Уилямс в ролята на Катрин Диор в сериала "The New Look" на Apple

© AppleTV+

За ролята си на Катрин Диор, по-малката сестра на Кристиан Диор в предстоящия сериал "The New Look", Мейзи Уилямс претърпява значителни физически и психически промени.

26-годишната актриса, известна най-вече с ролята си на Аря Старк в "Игра на тронове", си обръсна главата и отслабна с над 11 килограма. В ново интервю за Harper's Bazaar U.K. Уилямс подробно описа екстремния си режим, включващ минимално хранене, медитация и интензивни сесии на потене преди снимките.

"Ядях много малко, непрекъснато медитирах, палех свещи и тамян в апартамента си", разкрива Уилямс.

Екип от лекари внимателно са наблюдавали здравето ѝ по време на отслабването с 11 килограма, включително редовни проверки на сърдечния ритъм и кръвни изследвания. По-специално, тя ускорява значителна част от това отслабване, като изпотява течности непосредствено преди снимките.

"Трябваше да ставам в 4 ч. сутринта, за да започна да се потя. Предишната вечер, около 7-8 часа вечерта, ми беше позволено да хапна нещо солено и обезводняващо - малко пушена сьомга и малка чаша вино", спомня си Уилямс. "След това си вземах вряща вана с много соли в нея. След това сякаш левитирах в леглото и спах може би три часа, а след това се събудих и ядох шепа ядки."
Мейзи Уилямс в ролята на Катрин Диор в сериала "The New Look" на Apple

Мейзи Уилямс в ролята на Катрин Диор в сериала "The New Look" на Apple

© AppleTV+

Тя изпитвала безсъние и кошмари, като по време на безсънните нощи слушала книгата, на която е базиран сериалът.

"На този етап не можех да заспя през нощта", споделя актрисата. "Продължавах да се будя и да се чувствам като топче в бутилка, което дрънчи наоколо..."

Уилямс изпитва усещане за ограничаване и нападение в сънищата си, което отразява преживяванията на героинята ѝ като борец от френската съпротива по време на Втората световна война.

Тя противопостави тази роля на емблематичната си героиня Аря Старк в "Игра на тронове", като подчерта различните физически изисквания за двете роли.

Жулиет Бинош, Мейзи Уилямс, Бен Менделсон и Джон Малкович  в "The New Look".

Жулиет Бинош, Мейзи Уилямс, Бен Менделсон и Джон Малкович в "The New Look".

© Apple TV+

На фона на нацистката окупация на Париж по време на Втората световна война, "The New Look " разказва историята на възхода на Кристиан Диор като моден дизайнер. Преплетената сага проследява изненадващите истории на съвременниците и съперниците на Диор - от Шанел до Пиер Балмен, Кристобал Баленсиага и други; и предоставя зашеметяващ поглед към ателието, дизайните и дрехите, създадени от Диор.

Освен Уилямс в ролята ѝ на Катрин Диор актьорският ансамбъл на "The New Look" се води от Бен Менделсон като Кристиан Диор; Жулиет Бинош като Коко Шанел; Джон Малкович като Люсиен Лелон; Емили Мортимър като Елза Ломбарди; Клаес Банг като Спац; и, Глен Клоуз като Кармел Сноу.

Премиерата на "The New Look" е в сряда, 14 февруари, по AppleTV+. Нови епизоди ще бъдат пускани всяка сряда до 3 април.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Мейзи Уилямс