Мария Бакалова от "Борат 2” оглави класацията на IMDb

Клюки Добави коментар

Мария Бакалова, която влезе в ролята на дъщерята на Борат в "Борат 2”, оглави класацията за най-популярни актьори на IMDb.

Мария Бакалова е първото българско име, което стои на върха на класацията за най-популярни актьори в света на IMDb.

Актрисата Мария Бакалова набра популярност с образа на 15-годишната дъщеря на казахстанския журналист Борат - Тутар в филма "Борат 2”.

Актрисата от Бургас привлече внимание още преди излизането на филма, когато по време на интервю във вечерното шоу на Джими Кимъл, накара водещия да си свали панталона.

„Искам му гащите веднага!“ -  защо дъщерята на Борат говори на  български

Вижте повече

„Искам му гащите веднага!“ - защо дъщерята на Борат говори на български

Дъщерята на Борат, актрисата Мария Бакалова вдигна скандал на български в Шоуто на Джими Кимъл

Друга причина бургазлийката да е в топ класацията е и скандалната ѝ сцена с адвоката на Доналд Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани. Юристът, който смята, че го интервюират за коронавируса не знае, че тайно го снимат. Стоп кадър, на който Джулиани си бърка в панталоните, за да си оправи микрофона, обиколи световните медии.

Някои критици определят Бакалова за "откритието на годината". А преди дни Барън Коен похвали българката и каза, че тя трябва да вземе Оскар.

“Не исках да започваме снимките на филма, без да сме намерили идеалната дъщеря на Борат. Тя трябва да бъде невероятна в импровизациите, да може да остане в образ за дълго време, да е емоционална и забавна”, казва Коен.

На кастинга за ролята на неговата дъщеря във филма - Тутар са се явили 5000 актриси.

“Накрая се спряхме на това момиче, което тъкмо е завършило и беше на 22 г. Тя е страхотна и затова я доведохме в Англия. На втория етап трябваше да убеди хората, че образът, който пресъздава, е реален. Аз бях Борат, а тя - моята дъщеря. Прекарахме 2 часа затворени с хора, които не знаеха, че сме актьори. Но тя беше просто... Ако не спечели “Оскар”, не знам какво прави Академията”, споделя Барън Коен за талантливата българска актриса Мария Бакалова.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Мария Бакалова