„Искам му гащите веднага!“ - защо дъщерята на Борат говори на български

Скандал Добави коментар

Дъщерята на Борат, актрисата Мария Бакалова вдигна скандал на български в Шоуто на Джими Кимъл

Този петък излиза продължението на кинохита на комика Caшa Бaрoн Кoeн от 2006-а „Борат“, в който една от главните роли изпълнява българската актриса Мария Бакалова.

26-годишната Мария Бакалова заедно с комика Саша Барън Коен гостуваха в едно от най-популярните вечерни предавания в САЩ - Шоуто на Джими Кимъл.

Основен гост беше самият Саша Барон Коен, който влезе в шоуто на Джими Кимел под маската на казахстанския журналист Борат Сагдиев за „интервю“.

Първо казахстански журналист обработи студиото с някаква течност, след това взе лупа, тиган и започна да „бие“ мебелите, за да убие вируса. След това Борат намушка Кимел с термометър на дълга пръчка и му зададе антисемитски и сексистки въпроси от въпросника си.

След излъчването на кратък откъс от новия филма, където българката влиза в ролята на Тутар (дъщерята на Борат) изяжда кексче с декоративна фигурка на бебе и случайно го поглъща. След, което Тутар и Борат отиват при лекар, който отказва да „извади“ бебето от корема на момичето, в студиото влезе и самата Мария Бакалова.

Тутар, влезе в студиото със снимка на Кимел, очевидно взета от стената. Борат я представи като прекрасен, жесток крадец и типичен тийнейджър.

По време на шоуто Мария говори предимно на български и по-рядко на английски, а Саша Барон Коен влиза в ролята на преводач.

"Когато дойдохме в Америка беше много хубаво, защото тати ми купи една такава голяма клетка и вече бях като тая кучка Лилия Цакалов. Да го духаш, Лилия!", каза "дъщерята" на Борат.

Кулминацията дойде, когато пресъздавайки образа на Борат, Саша Барон Коен съобщи, че коронавирусът е дело на евреите, а Мария Бакалова му на чист български поиска от Джими Кимъл да си свали панталоните и обувките.

В отговор и двамата мъже в студиото останаха по долно бельо, а след това - без обувки.

"Borat Subsequent Moviefilm", продължение на хита от 2006 г. ще дебютира в стрийминг платформата Amazon Prime на 23 октомври.

Мария Бакалова е от Бургас и е ученичка на Иван Добчев и Маргарита Младенова от НАТФИЗ, участва в "Бащата" на Кристина Грозева и Петър Вълчанов, като филмът получи "Кристален глобус" на фестивала в Карлови Вари. Играе и една от главните роли в "Като за последно" - комедията на Ивайло Пенчев, триумфирала на фестивала "Златната роза".

Мария Бакалова в момента работи в Европа в тандем с Юлиан Костов, който отдавна снима с някои от най-елитните световни режисьори. Именно той я изпраща на кастинга за продължението на скандалния филм на Саша Барън Коен, който разсмя света с "Бруно", "Диктаторът" и "Али Джи".

Нека припомним, че главният герой на „Борат“ и предстоящото продължение е казахстански журналист на име Борат Сагдиев. Според Коен втората част ще бъде не само комедия, но и политическо изявление срещу Доналд Тръмп и нарастващия авторитаризъм в САЩ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър