Лили-Роуз Деп отпразнува рождения ден на гаджето си в Instagram

Клюки Добави коментар

Лили-Роуз Деп сподели сладки снимки с гаджето си музикантка по случай рождения ѝ ден.

© LILY-ROSE DEPP/INSTAGRAM

Лили-Роуз Деп се обърна към социалните мрежи, за да обсипе приятелката си 070 Шейк с любов по случай рождения ѝ ден. Родената в Ню Джърси 26-годишна музикантка получи поздрав от Деп, която сподели няколко снимки на двойката в своята Instagram история.

Актрисата публикува огледално селфи на двойката, на което Деп написа: "Честит рожден ден, любов на живота ми". Снимката показва актрисата и певицата-рапър да се прегръщат.

Деп сподели и снимка, на която държи 070 Шейк за врата, докато пуши цигара, и друга, на която музикантката държи краката на Деп.

© LILY-ROSE DEPP/INSTAGRAM

Романтичният поздрав завършва със снимка, на която двойката споделя страстна целувка. Деп написа под снимката "Te amo Dani", придружена от емоджи с роза. Рожденото име на 070 Шейк е Даниел Балбуена.

По-рано през деня Деп и Шейк бяха забелязани на кафе в Ню Йорк. Двойката се разхождаше ръка за ръка, а Шейк с любов беше прегърнала актрисата.

© LILY-ROSE DEPP/INSTAGRAM

Миналия месец Деп изрази своята любов към приятелката си, която е музикант, отбелязвайки важен етап от връзката им. Тя публикува снимка на тяхна интимна целувка в своята Instagram история с надпис "4 MONTHS W MY CRUSH".

Малко след тази публикация Деп и Шейк бяха заснети да се прегръщат и целуват на летището в Лос Анджелис при завръщането на Деп от филмовия фестивал в Кан, Франция. Актрисата промотираше сериала си "Идолът" на HBO по време на престижното събитие.

Преди да започне романса си с 070 Шейк, Деп беше излизала с актьорите Тимъти Шаламе и Остин Бътлър.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Лили-Роуз Деп