Комичката Клои Файнман се присмя на образа на Лили-Роуз Деп в "Идолът"

Клюки Добави коментар

Лили-Роуз Деп реагира със смях на забавната пародия на Клои Файнман на нейното изпълнение в "Идолът"

© chloeiscrazy/Instagram

Лили-Роуз Деп не можа да сдържи смеха си, когато звездата от "Saturday Night Live" Клои Файнман се пошегува с образа ѝ в скандалния сериал на HBO "Идолът". Миналия четвъртък Файнман сподели в профила си в Instagram пародийно видео, в което имитира героинята на Деп - Джоселин.

В забавния клип Файнман носи обърнат назад дантелено боди, докато пуши няколко цигари. Подигравайки се с диалога на шоуто, тя изрича реплики като "Музиката трябва да звучи като уличница или проститутка”.

Вижте повече

Звездите от “Идолът” на HBO: “Знаехме, че създаваме нещо провокативно"

Звездите на най-новия драматичен сериал на HBO - "Идолът" - излязоха в защита на сериала срещу критиците, като подчертаха желанието си да създадат провокативна и преминаваща...

Файнман дори изпя "Believe" на Шер и "Pocketful of Sunshine" на Наташа Бедингфийлд, докато носеше халат върху лицето си, имитирайки сцена от премиерния епизод на сериала.

"Моето прослушване за "Идолът" (сигурно се е изгубило в пощата) @theidol 🚬🚬", написа тя в профила си. "(@lilyrose_depp е богиня на таланта)."

Деп прие със смях комедийната имитация и коментира: “Смея се на 🤣🤣🤣🤣 ..... и гримът ти изглежда страхотно."

Лили Роуз-Деп и Абел Тесфайе, познат като The Weeknd в "Идолът"

Лили Роуз-Деп и Абел Тесфайе, познат като The Weeknd в "Идолът"

© HBO

Деп е в ролята на Джоселин, поп звезда, която се опитва да се завърне след нервен срив, а The Weeknd - в ролята на управител на нощен клуб и гуру по самопомощ, който работи с нея, за да постигне това завръщане. Сериалът е създаден от Сам Левинсън, The Weeknd и Реза Фахим.

"Идолът" стана обект на негативно внимание, след като Rolling Stone публикува статия, в която критикува сериала като "изнасилваческа фантазия". В статията се твърди също, че продукцията е излязла извън контрол след промените в актьорския състав и напускането на режисьора Ейми Сеймец.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър