Тимъти Шаламе има ново гадже

Клюки Добави коментар

Тимъти Шаламе замени Лили-Роуз Деп с Ейса Гонсалес.

Шаламе и Гонсалес бяха заснети заедно в Кабо Сан Лукас, Мексико, в неделя. В снимки, публикувани от The Daily Mail, се вижда, че те не се стесняваха да покажат чувствата си. Шаламет открито целуна 30-годишната Гонсалес, която изглеждаше зашеметяващо, докато се наслаждаваше на топлото време в бeли бикини. На други снимки 24-годишният актьор се наслаждава, докато свири на китара за приятели.

Според слуховете, Шаламе се разделил с бившата си 21-годишната Лили-Роуз Деп през април след повече от година връзка. Междувременно Гонсалес беше последно свързан с актьора Люк Брейси, когото през декември бяха заснети в Тулум, Мексико. Преди романса си с 31-годишния Брейси, Гонсалес се среща с 47-годишния Джош Дюамел през 2018 г. и 30-годишния Лиъм Хемсуърт през 2013. Тя също беше свързана с 36-годишния Калвин Харис през 2016.

Това е първият слух за връзка между Шаламе и Гонсалес. Новините за раздялата на Шаламет и Деп се появиха през април тази година, когато британският Vogue отбеляза, че актьорът в момента е необвързан в интервю. Нито Шаламет, нито Деп са коментирали или потвърждавали връзката си или раздялата си, така че има всяка вероятност предполагаемата им връзка изобщо да не е била официална.

Що се отнася до потвърждението на връзката между Шаламе и Гонсалес ще трябва да изчакаме за дебют на червения килим или публикация в Instagram, за да стане новината официална, но както се вижда от минали връзки на актьора, това може никога да не стане.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър