Извитият монитор за геймъри Samsung Odyssey G7 вече се предлага в България

Технологии Добави коментар

Първият в света гейминг монитор с 1000R огъване предлага потребителско изживяване от най-висок клас

Представенa за първи път на форума CES 2020 в Лас Вегас, линията Odyssey променя възприятията за потребителско изживяване, като комбинира най-впечатляващите технологии на извитите дисплеи с параметри от най-висок клас.

Мониторът Odyssey G7 – първият в света 1000R монитор, напълно оправдава името си – той действително разполага с извивка с радиус от 1000 милиметра. Устройството съчетава мощни технически параметри като изключителна бързина на възпроизвеждане от 1 милисекунда и 240Hz обновяване на екрана, и кристално чиста QLED картина. Качествата на образа могат да удовлетворят желанието за гладък гейминг дори и при игри, изискващи голям капацитет.

Портфолиото на Odyssey с технологии от най-висок клас бе сертифицирано от TÜV Rheinland, водещ международен сертификационен институт. Гамата Odyssey получи признание, че предлага най-висока мощност при извитите 1000R дисплеи. Odyssey разполага и с удостоверение за ‘Eye Comfort’ – свидетелство, че щади очите на потребителите.

27 и 32-инчовите монитори G7 предлагат високоскоросно обновяване (240Hz) и бързо възпроизвеждане на картината от 1 милисекунда, както и 1000R огъване. Геймърите могат да се наслаждават на широкоъгълен екран с висока резолюция (WQHD; резолюция 2,560×1,440), съотношение 16:9, яркост на екрана 600 cd/m2 и Quantum dot технология за извънредно добър образ, независимо от осветлението в заобикалящата среда.

Матово черният корпус е комбиниран с гръб, който променя цветовете си на базата на система, предлагаща статично подсветване или по-заглушено осветление. Системата може да се регулира спрямо личните предпочитания.

Най-новият извит гейминг монитор Odyssey G7 е съвместим с NVIDIA G-SYNC® Adaptive Sync на DP1.4, осигурявайки неповторимо гейминг изживяване, независимо от динамиката и сценария на игрите.

Samsung Odyssey G7 се продава в България на цени от 1249 лв. за 27" или 1399 лв. за 32".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #монитор #Samsung #Odyssey G7