Ема Стоун стана майка

Клюки Добави коментар

Ема Стоун роди първото си дете.

Ема Стоун в "Круела"

Ема Стоун в "Круела"

Според TMZ, актрисата Ема Стоун и съпругът й Дейв Маккари са посрещнали първото си дете. Не е известно дали бебето е момче или момиче.

Стоун и Маккари държат личния си живот в тайна. Те се запознават през 2016, когато Стоун е домакин на Saturday Night Live. След като се срещат в продължение на няколко години, те обявиха годежа си през декември 2019. През септември 2020 се разбра, че Стоун и Дейв Маккари са се оженили тайно. Сватбата трябваше да се състои през март 2020, но беше отложена поради пандемията от COVID-19. През май Стоун замени годежния си пръстен с обикновена златна халка, което доведе до спекулации, че двамата с Маккари тайно са се оженили.

© Instagram

Спекулациите, че Ема е бременна, се появиха още през януари 2021. Тогава се появиха снимки на актрисата в Лос Анджелис, на които изглежда бременна. Източник каза на E! News: „Ема е бременна и просто обича брачния живот!“.

Месец преди снимките да излязат по таблоидите беше разкрито, че Стоун се отказа от предстоящ филм с участието на Брад Пит. Носителката на Оскар трябваше да изиграе главната роля във “Вавилон” на режисьора Деймиън Шазел.

След няколко месеца Ема Стоун ще се появи на големия екран в ролята на Круела ДеВил в “Круела”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ема Стоун