Звездите от "Игра на тронове" Кит Харингтън и Роуз Лесли очакват второ бебе!

Клюки Добави коментар

Кит Харингтън и Роуз Лесли очакват второ дете.

 Кит Харингтън и Роуз Лесли в "Игра на тронове"
Кит Харингтън и Роуз Лесли в "Игра на тронове"

Кит Харингтън и Роуз Лесли прибавят към семейството си второ дете! Харингтън, който се запозна с Лесли на снимачната площадка на хитовия сериал на HBO "Игра на тронове", обяви в The Tonight Show with Jimmy Fallon, че очакват второто си дете.

На въпрос за 2-годишния си син, звездата от "Игра на тронове" разкри, че той скоро ще стане по-голям брат и сподели, че Роуз е бременна.

"Той ще получи шока на живота си, а именно, че ще се сдобие с братче или сестриче", каза Харингтън пред Фалън.

Актьорът описа разликите в мисленето си между първата и настоящата бременност. Той шеговито отбеляза, че при първото бебе всичко е било като в приказка, но при второто действителността бързо настъпва.

"Нали знаете, с първото бебе сякаш се разхождате по облаци и танцувате през полета от маргаритки в продължение на девет месеца - е, поне мъжът", пошегува се Харингтън. "Но този път реалността дойде много по-бързо. Ставаш практичен много бързо."

В допълнение към обсъждането на вълнението да стане отново родител, Харингтън засегна и неувяхващата популярност на "Игра на тронове". Той изрази изненадата си от продължаващото влияние и почитателите на сериала дори след години.

"Невероятно е, че този сериал все още има толкова много фенове и продължава да се развива по свой начин", каза той.

Той засегна и темата за евентуалното си завръщане в ролята на Джон Сноу в някоя от бъдещите серии. Въпреки това той запази мълчание относно конкретни планове.

Роуз Лесли, която играе Игрит в "Игра на тронове", е известна и с работата си в сериалите "Имението Даунтън" и "Жената на пътешественика във времето". Кит Харингтън изигра Джон Сноу в "Игра на тронове". Той е известен и с ролята си във филма на Marvel "Вечните".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър