Кит Харингтън и Роуз Лесли очакват първото си дете

Клюки Добави коментар

Звездите от „Игра на тронове“ Кит Харингтън и Роуз Лесли очакват бебе.

33-годишната Роуз Лесл показа а коремчето си за новия брой на британското списание Make. Модният редактор Урсула Лейк съобщи новината, като публикува една от снимките в своя Instagram в събота.

"Много специална изцяло женска фотосесия, засне Роуз в прекрасно време, докато се подготвя за майчинство за първи път!", Пише Лейк.

В публикацията Лесли разкрива, че в момента тя и Харингтън се подготвят за бебето в дома си в Източна Англия, след като се преместиха там от Ню Йорк.

„Къщата е невероятно стара. Имаме сламен покрив, в който в момента има огромно гнездо на стършели. Обичам да мисля за къщата и всички хора, които са живели там. Били ли са щастливи, как са живеели? Всички семейства, преминали под тези древни греди ”, каза Лесли за списание Make.
„Какво чудесно нещо е да можеш да избягаш в провинцията и да си починеш. Голяма привилегия е да бъдеш заобиколен от зеленина, пеенето на птици и живи плетове и нашите възхитителни съседи. Толкова е спокойно “, добави бъдещата майка.
Embed from Getty Images

Роуз Лесли и Кит Харингтън влязоха в ролите на Джон Сноу и Игрит в сериала „Игра на тронове“. Двойката се срещна и влюби на снимачната площадка на сериала, като за първи път предизвика слухове за отношения през 2012 г. След кратка раздяла двойката се събира и продължи да подклажда спекулации за връзката си, докато официално не я потвърждават през април 2016. Те се сгодяват през септември 2017, потвърждавайки щастливата новина по старомодния британски начин: чрез обява в The Times. Две години по-късно се женят в Шотландия, през юни 2018.

Двойката е известна с това, че стои далеч от светлините на прожекторите. И двамата не поддържат присъствие в социалните медии и рядко се снимат публично.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър