За кого ще гласува Скалата?

Клюки Добави коментар

С наближаването на президентските избори в САЩ през ноември Скалата избра страна и за първи път подкрепи публично кандидат за президент.

Дуейн Джонсън ще гласува за Джо Байдън и Камала Харис за президент и вицепрезидент на САЩ.

Джонсън, към който фенове често отправя призиви да се кандидатира за място в Белия дом, призна, че е гласувал и за двете партии в Америка през годините в публикация в Instagram, където съобщи, че ще гласува за Байдън.

„Като партийно независим и с умерени политически възгледи в продължение на много години, аз съм гласувал както за демократите, така и за републиканците“, сподели актьора, добавяйки в придружаващото видео, че „има приятели във всички партии“.
"На тези критични избори вярвам, че Джо Байдън и Камала Харис са най-добрият избор да ръководят страната ни и като първото ми (публично) подкрепяне за избор на президент, гордо ги подкрепям за президентския кабинет на САЩ. За напредъка са необходими смелост, човечност, съпричастност, сила, твърдост, доброта и уважение. Да бъдем ДОБРИ И ПОЧТИТЕЛНИ един към друг винаги ще има значение. Сега трябва ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ.”- написа още Скалата.

Видеото, което той публикува, включва Джонсън в Zoom разговор с двамата кандидати. Байдън поздравява актьора като „ДиДжей“, докато Харис казва на звездата, че е фен на филмите „Джуманджи“ и „Бързи и яростни“. От своя страна актьорът похвали Байдън за това, че той води с много състрадание, сърце, стремеж и душа. За Харис каза, че я смята за умна и упорита.

По време на разговора Джонсън натисна двойката за това как ще спечелят уважението на своите колеги американци. Байдън се зарече да поеме отговорност, да казва истината и да има администрация, която „ще прилича на Америка“ и „ще бъде представител на цяла Америка“.

„Не можете да има доверие, ако нямате истина“, добави Харис.

Джонсън завърши видеото си, като повтори колко е важен е напредъка чрез човечеството, напредъка чрез благоприличието.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Скалата