​Виктория Бекъм представи нова колекция фитнес облекло

Суета Добави коментар

Виктория Бекъм и дългогодишният ѝ партньор във фитнеса Reebok представят най-новата колекция фитнес облекло.

© Reebok

Този сезон функционалното спортно облекло е по-спокойно и по-изтънчено - лекотата и адаптивността са ключови теми за Drop Six. Високоефективният гардероб включва най-необходимото активно облекло, изпълнено в най-чистата му форма и оставащо тясно свързано със света на спорта и модата.

"В началото на процеса на проектиране винаги започвам с един ключов елемент, който препраща към определен спорт. През миналия сезон всичко беше свързано с роклята за тенис, докато през този се появява баскетболен панталон с широки крачоли, вдъхновен от пътуванията ми до САЩ. Моят винтидж гардероб също играе важна роля във външния вид и усещането на всяка капсула, а Reebok M65 Parka е препратка към едно от любимите ми якета - скъсихме го, изрязахме го до талията и го снабдихме с широки джобове, така че да може да се носи през целия ден." Виктория Бекъм, творчески директор
© Reebok

Женствените пропорции са преработени, а силуетите са изрязани и боксирани, съзнателно ласкаещи талията. Преждата в безшевната серия е изтъкана по-плътно за по-компактна текстура, усуква се, за да позволи движението на тялото, като същевременно скулптурира и осигурява опора. VB Cropped Hoody също е обновен с добавянето на подплата от трикотаж, обещаваща комфорт и топлина по време на възстановяването.

Цветовете са основани на земни тонове на глина и морско зелено, напомнящи за годината на престой на Британските острови, и са прекъснати от слънчево жълто, което се среща в бродерията на емблематичния джъмпер VB Cowl Neck и въздействащата векторна лента. Матовото покритие внася елемент на фина изтънченост в гамата. За да контрастират с простотата, логата са по-големи и по-смели, излъчвайки енергия и увереност.

Обувките правят впечатление - VB Zig Kinetica са в поразително неоново сонарно жълто, а емблематичните и минималистични VB Club C с релефни детайли на логото включват класически графични итерации в контрастно черно и бяло, както и фино коралово сияние.

© Reebok
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър