Универсална високопроизводителна обувка за бягане - Floatride Energy 3 Adventure

Свежо Добави коментар

Reebok обявява най-новата итерация на всепризнатата си серия Floatride с пускането на Floatride Energy 3 Adventure. Преосмислена през призмата на природата, тя съчетава най-добрите в класа си стандарти на модела Floatride Energy 3 с подобрени, издръжливи характеристики, създавайки високоефективна обувка за бягане, идеална за всякакъв вид бягане.

© Reebok

С гъвкавост в основата си, Floatride Energy 3 Adventure насърчава бегачите да изследват природата и своето фитнес преживяване по нови начини. С нарастването на броя на новите бегачи и увеличаването на бягането "извън пътя" като форма на психическо и физическо благополучие, Reebok иска да гарантира, че бегачите разполагат с екипировка, за да успеят, където и да се намират.

"Наличието на една обувка, с която можете да започнете на пътя и да завършите на пътеката, подкрепя нашата мисия да направим бягането и движението на открито по-достъпни за всички", казва Кийт Стърн, старши продуктов мениджър в Reebok. "С Floatride Energy 3 Adventure целта ни беше да създадем обувка, която да осигурява стойност и универсалност за всички типове бегачи."

Основните характеристики на Reebok Floatride Energy 3 Adventure включват:

  • Подсилените пръсти и пета осигуряват по-голяма издръжливост и защита от вода на местата с повишено износване;
  • Предната част от 100% рециклирана пластмасова мрежа и петата от 100% рециклирана пластмаса Ripstop са издръжливи, леки и бързосъхнещи;
  • Междинната подметка и подметката Floatride Energy 3 осигуряват производителност и комфорт на пътя и пътеката.
© Reebok
© Reebok
© Reebok
© Reebok
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър